Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ina, ja si myslím, že by si sa na ro mala spýtať svojej psychiatričky, alebo lepšie bude ak sa spýtaš psychiatra, ktorý nelieči homeopatiou, keď už chceš brať lieky. Myslím si, že sú aj slabšie lieky než je xanax. Myolastan som tiež brala prvý krát v živote v januári t.r., tiež na chrbticu a neurolog aj mne povedal, že to môže byť z narušenej psychiky a zabral mi.Čauko.
Neskušala som zitka nič ine, to mi dal len tento tyždeň ten neurolog na zaklade vyšetrenia chrbtice.Ja som mu opisovala ako sa citim a on mi povedal, že nie je to nič čoho by som sa musela tak bať a dal mi ten xanax a myolastan na noc.Ja som už v januari dostala od obvodneho neurol ale brala som ho vtedy len asi 2 tyždne.A vtedy mi povedal že je to velmi kratko aby mi to zabralo ale ja som potom išla k tej psychiatričke sama lebo som citila že to už nezvladam a dostala som strach na lieky hned ako mi dala homeopatiu sa mi polepšilo aj ked nie uplne.Od vtedy som stale precitlivená a až mi to ako sa hovori sadlo na plecia a pokašlala som si chrbticu.Mam blokadu hrudnej a krčnej chrbtice.To mi sposobuje trpnutie ruky a sem tam ma boli okolo prsnika.Už sa toho tak velmi nebojim ako na začiatku ale aj tak mi to otravuje život.Dnes mi povedala kamaratka že ked ma počuva , že je neuveritelne ako sa pozorujem.A tak aj to je vysledok tejto blbej paniky pre mna.Pred tym by ma to ani nenapadlo.Ale bude to ešte niekedy ako pred tym?Magnezium si davam aj ja ale nemam take pocity že by ma to neako upokojovalo.SKOR KED SI UVARIM čAJ Z MEDOVKY ALEBO NEAKY NA UPOKOJENIE.A myolastan ste uživali niekto?
Ina,ja na tvojom mieste by som xanax nebrala. Už som tu písala,ako bolo zle mojej kamoške,keď jej xanax vysadili.
Je to veľmi návikové. Atarax si skúsila?
Ahojte dievčatá!
Ja si len pozerám,že koľkých nás trápia rovnaké ťažkosti.Keď sa to začínalo u mňa,mala som pocit že každý na mňa zazerá keď som mala záchvat. Popritom z vonka nič nevidno,všetko prežívame vnútri. Až teraz som začala sledovať ľudí odolo seba,a stáva sa mi že vidím príznaky choroby. Minule sme stáli pri automate,a jedna pani začala sa utierať,nevedeľa stáť na jednom mieste,stále chodila hore dole. Keď sme sa dali do reči,dôverila mi že má depresiu,a nevie vydržať na jednom mieste,a je nervôzna keď je okolo nej veľa ľudí.
Hyla,ja som mala zalahnuté v ušiach vlani keď mi bolo tak veľmi zle. Trvalo to asi 2 mesiace,popritom som žiadne lieky nebrala.Len som strašne schudla,stále som ležala,nevládala som ani stáť.Je to asi z vyčerpanosti,lebo keď som dostávala infúzky a nasadili mi atarax,začínalo byť lepšie.
aj to sa mi stalo že som mala kožné vyrážky z liekov na žlčník,pochodila som všetky kožné,a nakoniec obvodný prišiel na to že je to reakcia na lieky.Akonáhle som vysadila,bolo lepšie.
Teší ma že sme sa dali do kopy a bojujeme spolu:)))
Baby som teraz ešte viacej v pomykove či vobec mam ten xanax brať alebo nie.Dal mi ho neurolog, psychiatrička mi povedala pred 3 mesiacmi, že ona by mi nedavala žiadne antidepresiva, že mne stačia homeopatika.MOžno mala pravdu lebo mne panicke utoky prestali, len teraz ako mam s tou chrbticou problemy mi povedal doktor, že treba trochu aby tie spazmy skludneli ale že homeopatika možem kludne brať dalej, že to mi len dobre urobi.A hlavne vela pohybu aktivneho a odpočinok psychicky.A ked sa vratim z dovolenky mam znovu chodiť na rehabilitaciu .Ja som z toho už blb, ked som si prečitala, čo ten xanax je.Dajte ešte neaku radu, kym odidem, budem vam vdačna.
Ahoj Hyla,tvoje náhle a výrazné schudnutie bolporiadny šok pre organizmus po teslenej i psychickej stránke,ztohomôžeš by ťunavená a depresívna.
ahojte dievcata.moze to byt aj tym ze som nikdy vela liekov nebrala. teraz som aj schudla dost zo 60 na 52 za dva mesiace, tak to moze byt aj tym.ten organizmus je asi vystresovany zo vsetkeho.ale dnes som uz spala lepsie.asi to bude tym davkovanim kym si nan zvyknem.ja som taky clovek co si robi vsetko po svojom a sam lebo to chcem mat najlepsie a hned a mala by som pribrzdit.nechciet vsetko hned a zaraz.to tempo musim zmiernit trosku.asi o tom to aj je.uvedomit si kde robime aj chyby.tak sa opatrujte vsetky.
Ornella ahoj diky za pozdrav.Ja mam len panicku poruchu ale uz sa citim super ja beriem na noc ten frontin predtym neurol ale frontin mi robi lepsie alebo aspon to tak vyslo ze nie som vobec unavena ako predtym ze spis skoro vsade. Ale rano beriem jednu tabletku remood a na obed nic.A je to fajn no len to dychanie cvicim ked mam tlak v krku.Vdaka vam vsetkym za podporu keby som nebola isla v rannom stadiu ktovie co by bolo so mnou.
Ahojte dievcata pozeram ze ste toho popisali vcera dost :-). Hyla drzim ti palce uvidis bude to dobre pomalicky pomaly a pojde to. Inac ja beriem remood najprv som zacala s paretinom a to tak ze 1/4 rano a na obed 1/4 prve dva dni potom 1/4 rano 1/2 na obed dalsie dva dni a potom 1/2 rano a 1/2 na obed no a samozrejme vecer beriem frontin 0,5 jednu tabletku. Velmi som schudla asi z 57 kg na 51 kg pri vyske 171 cm ale citim sa super, asi na kazdeho inac to zabera verim ze sa mi vaha vrati ved moje drahe pekne rifle ani nemozem obliect vsetko zo mna pada :-) ale hlavne ze nemam zachvaty. Vcera som sa trosku rozculila kvoli priatelovi a isla som domov a taky tlak v krku ale zacala som to svoje dychanie a preslo to.Ja nemam uz ziadne vedlajsie ucinky. Moja psychiatricka je vlastne prednostka psychiatrie chodi po svete je to odbornicka na panicku poruchu a je velmi zlata vcera som tam mala ist no musim jej zavolat lebo som bola s autom v servise ale dnes uz bude hotove. Dievcata drzim vam vsetkym palce. Damaxy dostala si vcera mail?
Duganga, ja som bola u psychologičky,ale tá mi povedala, že netreba aby som tam chodila, lebo ja viem čo mám a nemám robiť, ale musím sa aj podľa toho správať. Ina, ja som rada, že som neposlúchla obvodného lekára a nezačala užívať xanax.Až teraz som pochopila, že bolo dobre ísť k odbornejšiemu lekárovi teda k psychiatrovi.Mne psychiatrička povedala, že neurol je ako droga a keď to berieš viac ako mesiac tak sa ťažko odvyká. A teraz keď čítam. že xanax je podobný ako neurol tak som rada, že ho neberiem. Teraz k tomu dávkovaniu mne psychiat. naordinovala paretín 1/2 ráno počas 6 dní a potom už celý. Ale ja som to zle znášala a celý som začala užívať až po 4 týždňoch a teraz je to OK. Akorát sa mi zdá, že keď som predtým mala obavy o deti a o muža a vlastne o celý svet tak teraz som mierne ľahostajná. A ešte mne psychologička povedala, aby som sa nebála dopredu keď niekam pôjdem, že sa mi bude točiť hlava, alebo budem pociťovať bolesť na prsiach , veď čo sa Vám môže stať? môžete pri najhoršom zomrieť, to boli jej slová.