Nova manzelska postel

bludie

ahojte, ahojte:-) dnes sme navštívili Albero predajňu a našli sme si tam takúto zelenú rozkladaciu sedačku. čo na ňu hovoríte?.. páči sa vám? nám veľmi a preto sme si ju hneď aj objednali;-)

Pundisska

Verda:-)

Škoda, že majú iba v Bratislave. Dúfala som, že aj niekde inde, keďže bývame v Prievidzi a Bratislavu máme dosť ďaleko:-/ Pozerala som si ich stránku a dosť ma zaujal tovar, ktorý ponúkajú. Ale čo už, blízku dobu tam nepôjdeme takže budem musieť buď počkať alebo to zohnať niekde inde

paulara

@noela ahoj, no ceny sa pohybuju rozne. podla toho, ktora sa ti paci a aku hladas. maju tam sedacky aj za 4 600€ ale aj za cca 1 000€. ved si kukni ich stranku, tam maju vsetky odfotene a aj ceny napisane.
@ceresnicka10 ako vsimla som si, ze si to sem pisala ale po pravde sa mi tomu nechcelo verit. ty ale asi nepochadzas z Bratislavy, ze? a ano, fakt tam toto vsetko maju! ak neveris, tak si kukni ich stranku:-)

ceresnicka10

nie, nikdy som v ňom nebola, veď som to aj písala...nebol na to dôvod tam ísť, keďže až teraz sme kúpili byt a potrebujeme ho zariadiť..fakt tam toto všetko je?...to je super!:)

paulara

@ceresnicka10 ty si u nikdy nikdy nebola??:-O ved to je obrovsky obchodak, kde na prvom poschodi su sedacie supravy, obyvacie izby. na druhom poschodi su spalne, detske izby a kancelarsky nabytok. a potom je tam studio zdraveho spanku, kuchynske studio a predajna bytoveho textilu. proste vsetko, co ta napadne tam najdes!

ceresnicka10

babule a čo všetko ešte majú v tom Albere?...aj obývačkovú zostavu, či kuchynskú linku alebo to je len špecializovaný obchod na postele?...nikdy som v tom obchode nebola, tak preto sa pýtam..

Verda

pundisska predajňu majú iba v Bratislave. prečo sa pýtaš? máš to ďaleko? kde bývaš?
miza áno, iba toľko sme za ňu platili. samozrejme, že majú aj drahšie postele ale keď chceš lacnejšiu, tak aj takú nájdeš. viď. naša:):) choď, oplatí sa;);)

miza

Verda-tak je to najlepšie, keď niečo padne do oka a ešte to majú aj na sklade. Nie je aspoň dôvod na dlhé rozmýšľanie:):) Fakt iba toľko ste za ňu platili? Čakala som, že mi napíšeš cifru vyše 1 000€. Týmto si ma potešila a veľmi! Pôjdem tam pozrieť:);)