Po koľkých rokoch by ste menili, trebars meníte manželskú posteľ??
Tá moja má 10 r. a chcela by som meniť...
Nova manzelska postel
hindrina aku mate manzelsku postel? pridaj nam fotku, pochval sa:-):-)
my už máme manželskú posteľ kúpenú ale potrebovala by som zohnať ešte pre deti nejaké dobré postele. kde by mohli mať kvalitné a za dobrý peniaz? poraďte:) ďakujem;)
@bludie ano?...tak o to lepsie!..aspon si ju budes moct hocikedy rozlozit, aj ked tvoj drahy nebude doma...uz ju mate teda doma alebo vam ju museli objednavat??...
Verda:-)
Viem, že mám len tieto možností. No za mňa by som išla aj do tej Blavy len môj drahý stále nechce. Ale snáď ho nejako ukecám, lebo už som si na internete pozerala všetko, čo ponúka Albero a zopár vecí som si tam vyhliadla:-);-) Už ho potrebujem len presvedčiť aby ma tam odviezol a išiel tam so mnou:-)
@martiana to je najdôležitejšie, že sa ti páči a že sa Vám aj do obývačky bude hodiť:) a mali ju rovno na sklade alebo Vám ju museli objednávať? lebo my keď sme u nich kupovali manželskú posteľ, tak nám ju museli objednať a aj sme čakali. ale to už bolo pred rokom a pol:) akurát tú, ktorú sme si vyhliadli na sklade nemali, ale tak nám to nevadilo, keďže sme ju hneď nepotrebovali;)
pundisska hm, v tomto ti bohužiaľ už nepomôžem. buď si spravte výlet do Bratislavy a navštívte aj ich predajňu alebo zháňaj niekde inde, kde to máš bližšie. máš len dve možnosti:-)
monamini áno viem, že to je dôležité ale predsa len ma zaujímal názor aj iných ľudí:-)...čosi, vôbec to nie je ťažké..jednou rukou ju v pohode roztiahneš..práve preto ma tak očarila, lebo iné rozkladacie sedačky čo som pozerala sa ťažko rozkladali a musel mi s nimi pomôcť manžel..túto som zvládla aj sama:-)
martiana mne sa veľmi páči, zbožňujem zelenú farbu a do našej obývačky sa takáto farba presne bude hodiť:-)..1 450€ sme za ňu zaplatili..
@bludie taka zelena farba sa ti paci a hodi do obyvacky? keby bola inej farby, tak by som povedala, ze je pekna ale ta zelena sa mi moc nepaci:-/ kolko ste za nu platili?
máš pravdu, že nepochádzam z Bratislavy...bývam v jednej dedinke pri Prievidzi...a tu bohužiaľ žiadny taký dobrý obchod, kde by som zohnala všetok nábytok nemáme:/...áno?...majú tam každý tovar vyfotený?...tak to idem kuk..vďaka zatiaľ;)
@bludie najdolezitejsie je to, ze sa vam paci;-)...no mozem povedat, ze ste si peknu vybrali...a ako sa rozklada?...nie je to prilis tazke?...