Po koľkých rokoch by ste menili, trebars meníte manželskú posteľ??
Tá moja má 10 r. a chcela by som meniť...
Nova manzelska postel
pundisska samozrejme, ze viem, co myslis ale ak mas aj nejake fotky, tak sa im len potesim:);) s tou manzelskou postelou ti neporadim, kedze neviem v akom stave je. to sa uz musite sami rozhodnut. podla ceny sa rozhodnite, vychadza vela €?? super, tak snad v sobotu nahovorim draheho a pojdeme tam pozriet:) potom napisem ako sme dopadli:)
Svetlinka:-)
My sme v albere kúpili sedačku, konferenčný stolík a nábytok pod televízor - takú tu jednu skrinku, čo je teraz v móde, vieš nie? A ešte rozmýšľame nad manželskou posteľou ale tú sme ešte neobjednali keďže si to musíme ešte rozmyslieť. Veľmi sa nám páčila ale zase tú čo máme doma nie je ešte až v takom hroznom stave. Tak uvidíme, čo spravíme:-) Jasné, majú tam aj takýto nábytok. Oni majú fakt snáď úplne všetko!;-)
presne ako si napísala kubita a ešte jeden dôvod som mala na to a to taký, že mám už málo pamäti v mobile a chcela som mať viacej, takže som si triedila fotky. ale bolo mi ľúto ich vymazať a preto som si ich tam nechala:):) a teraz vidím, že to bolo aj dobre, keďže si ju chcela aj ty vidieť:) všetko zlé je na niečo dobré:);) matrace sme mali, lebo tie sme si pred rokom kupovali. a cenu, fúha, tú si už veru nepamätám:(:/ mám ti to ale doma pozrieť? niekde v papieroch to budem mať ale vôbec neviem kde:/:/ no ak by si moc chcela, tak som ochotná to pohľadať
ahoj svetlinka, ved si pozri ich webovu stranku a hned zistis, ci tieto veci maju alebo nie!
pundisska mozes mi napisat, co vsetko ste u nich kupili?? my zhanae manzelsku postel, komodu, nocne stoliky, detsku postel a skrinu. maju tam aj takyto typ nabytku??
Svetlinka:-)
Áno, už sme tam boli. Minulý týždeň v stredu, keďže sme obidvaja mali dovolenku a tak sme si spravili výlet do Bratislavy:-) Zľavy tam majú ale samozrejme že záleží od toho, čo chceš kupovať. Čo zháňaš? Aký nábytok? My sme objednali a kúpili všetko, čo sme chceli. Odchádzali sme od nich spokojní:-);-)
ahoj pundisska. vsimla som si tvoju spravu a chcela som sa ta opytat, ci si bola s manzelom v tom nabytku albero? my tam chceme ist buduci tyzden a preto ma zaujima, ci tam maju nejake zlavy, hm? vybrali ste nieco? necitala som celu tuto diskusiu a teda neviem, co si zhanala ale my potrebujeme viacej veci a preto chceme navstivit nabytky, kde maju rozne produkty.
hindrina preco si ich chcela vymazat? uz si sa vsetkym pochvalila a su ti zbytocne? :-D:-D:-D ale dost bolo rypania :-) musim ti pochvalit vyber postele. velmi peknu ste zvolili. aj matrace ste si u nich kupovali alebo tie ste mali? a kolko vas vysla? pamatas si este cenu?
@Pundisska vsimla som si, ze aj ty mas problem s manzelom a ze nechce moc s tebou chodit po obchodoch. Nic si z toho nerob, aj ja mam takeho frflosa a domaseda:-D:-D Ale zaujima ma, ci si ho napokon prehovorila. Boli ste v tej Bratislave?:-O