Po koľkých rokoch by ste menili, trebars meníte manželskú posteľ??
Tá moja má 10 r. a chcela by som meniť...
Nova manzelska postel
@Majdanova A v ktorých si napríklad bola?? Lebo veď manželskú posteľ zohnať nie je v dnešnej dobe taká veda:-O:-O Asi si moc náročná:-D
Pred dvoma týždňami som začala behať po nábytkoch a ešte stále mi nepadla žiadna manželská posteľ do oka :-/:-/ Už fakt neviem, či som moc náročná alebo chodím po zlých predajniach :-(
Svetlinka:-)
Samozrejme, potom ti sem popridávam fotky, toho sa nemusíš báť:-);-)
pundisska tak nabuduce budes vediet, ze mas vsetko fotit lebo ludia chcu vsetko vidiet a hlavne taky, ako som ja:-D:-D ale vlastne ty mi to budes moc potom vsetko odfotit ked to uz budes mat doma, ak na to nezabudnes:-) hm?
Hindrina ty si ako moj drahy, ten tiez neustale nieco hlada a nikdy si nic nezapamata kde si co odlozi. Vcera som uz krik na neho musela spravit :/
kubita aj som to cez víkend hľadala ale vôbec sa mi to nepodarilo nájsť:( netuším, kam som to zapatrošila a budem sa modliť, aby som žiadny problém nemala, lebo ak by som potrebovala reklamovať, tak momentálne ani doklad nemám:(:/ach:(:( kukni si to radšej na stránke, majú tam zverejnené všetky ceny - v tomto máš pravdu!
Ďakujem za pochvalu:-);-) No vôbec ma to tam nenapadlo cvaknúť:-/ Ale v podstate máš pravdu, bude taký čierno-drevený. Taká pekná kombinácia, všetko to bude spolu pekne ladiť:-)
pundisska velmi peknu sedacku a stolik ste vybrali:):) skoda, ze skrinku nemas odfotenu ale predpokladam, ze je takeho odtienu ako stolik, ze?
hindrina tak sa aj hovori, ze vsetko zle je vzdy na nieco dobre:-):-):-) a som rada, ze som ju aspon mohla vidiet;-) super, ked ste matrace nemuseli kupovat, aspon tam ste cosi usetrili:-):-) ak to budes vediet najst tak budem rada ale ak nie, tak nevadi. prezijem aj bez toho alebo si to na ich stranke pozriem. ved tusim, ze tam maju ceny zverejnene
Mám jednu fotku ale iba z predajne, lebo som fotila sedačku a stolík a posielala som to sestra na odsúhlasenie:-) Túto sedačku a aj ten konferenčný stolík sme si kúpili, čo je na obrázku:-) Tú skrinku ale nemám odfotenú:-/ Práve že nestojí veľa peňazí ale vieš, môj drahý je taký, že však ešte máme a nechce zbytočne utrácať peniaze za veci, ktoré až tak nepotrebujeme! Takže asi teraz kašleme na posteľ:-/