Po koľkých rokoch by ste menili, trebars meníte manželskú posteľ??
Tá moja má 10 r. a chcela by som meniť...
Nova manzelska postel
Verda:-)
A oni majú kde predajňu? Iba v Bratislave alebo aj v nejakom inom meste?
Za skorú odpoveď vopred ďakujem;-):-)
miza ďakujem za pochvalu, som rada, že sa ti páči;):) my keď sme boli v ich predajni, tak tam mali dosť veľa postelí vystavených ale táto mi ako prvá padla do oka a ako sa hovori, tak som sa do nej na prvý pohľad zaľúbila;):);) platili sme za ňu 650€ a hneď sme si ju aj odviezli, keďže ju mali na sklade. niektoré veci majú takto hneď na sklade a tie, ktoré nemajú tak ich doručenie trvá od 2-8 týždňov:)
Ynga-áno myslím to vážne, keďže chcem overené obchody, nie hocijaké!!
AneT_9-ďakujem, pôjdem pozrieť:):)
Verda-jéééj vy máte riadne peknú posteľ. Takú nejakú si presne predstavujem aj ja:) Smiem vedieť, koľko ste za ňu platili? A ako rýchlo vám ju vyrobili a dodali?
@kubita: Však áno, v tomto máš pravdu a musím s tebou súhlasiť, že to je lepšie. Mne takto už tiež vo veľa prípadoch ľudia pomohli, keď som nevedela niečo zohnať:-)
anetka má pravdu, treba pobehať rôzne predajne a vybrať si aký typ postele sa ti páči. mne osobne výber manželskej postele trval vyše dvoch mesiacoch. je pravda, že som si nemohla dovoliť chodiť každý deň do inej predajne, keďže bývam dlho v práci ale víkendy som trávila v obchoďákoch:):) napokon som si svoju vysnívanú našla v Albero nábytku:) taktiež ti pridávam fotku, aby si sa mohla možno trochu inšpirovať:);) pre mňa bolo zase najdôležitejšie aby bola posteľ drevená a aby mala úložný priestor, keďže toho veľa v byte nemáme:(
ynga to mas sice pravdu, ze vypisane predajne na googli najde ale predsa je lepsie, ked ti clovek poradi priamo predajnu s ktorou ma dobre skusenosti. mne tak tiez ludia velmi pomohli a vdaka nim si uz rok uzivame krasnu a hlavne pohodlnu postel:)
Ahoj, na nete je toho naozaj veľa, treba len tomu hľadaniu venovať čas a premyslieť si, akú posteľ vlastne chceš. Či chceš úložný priestor, aby bola drevená či čalúnená.. Potom je výber jednoduchší :) My sme sa nakoniec rozhodli pre kvalitnejšiu ako na obrázku. Pre mňa bolo veľmi dôležité aby sa pod ňou dalo v pohode povysávať Dúfam, že ju tak skoro meniť nebudeme a bude nám ešte dlho slúžiť :)
@miza: To myslíš vážne? Veď si to pozri na internete predsa! Tam nájdeš všetky predajne vypísané!
ZrzkaZmrzka-pochádzam z Bratislavy a taktiež by som bola rada, keby si mi poradila nejaké predajne, kde by som zohnala manželskú posteľ ale aj jednolôžkovú, keďže potrebujem aj takú. Ďakujem;):)
agava* smiem vedieť, kde bývaš? Lebo zbytočne ti budem radiť nejaké predajne, ktoré máš ďaleko a tým pádom by si veľa peňazí len precestovala. A druhá moja otázka znie, akú máš predstavu o posteli? Chceš ju koženú alebo len koženkovú? A akú veľkú?