Po koľkých rokoch by ste menili, trebars meníte manželskú posteľ??
Tá moja má 10 r. a chcela by som meniť...
Nova manzelska postel
Ale mňa zaujíma, či v obchode Albero majú aj samostatné matrace alebo iba k posteliam? Viem, že je kopu obchodov, ktoré sa špecializujú čisto iba na matrace ale v tých obchodov pýtajú za to nehorázne peniaze a preto ma napadlo, či takýto nábytok neponúka aj niečo takéto.
A my sme sa rozhodli obnoviť starú drevenú posteľ. Pridal sa mu nový matrac a teraz nemôžeme byť spokojní. www.banaby.sk
Jasne Hena, predavaju sa aj samostatne matrace. Koopu je takych predajni, ktore sa specializuju len na toto!
Ahojte dievčence :-) Viete mi povedať, či tam predávajú zvlášť aj matrace na postele? My sme pred rokom kúpili novú manželskú posteľ ale matrace sme dali zo starej. No už sa na nich veľmi zle spí, keďže už sú vyležané. No vôbec sa tomu nečudujem, keďže už majú veľa rokov za sebou. Chcela by som na vianoce kúpiť aj sebe aj manželovi nejaký kvalitnejší. Budem vďačná za rýchlu odpoveď, aby som to keď tak ešte stihla objednať. Už sa nám ten čas kráti :-D
no tak sa pochvál anlabela aké postele si u nich kúpila:) mňa to teraz tiež čaká, tak aspoň budem vedieť, aké sú trendy:) a ešte by si mohla napísať cenu, aby som vedela, po čom sa pohybujú teraz postele.
@netyla1 a @Lussiynka Ďakujem vám babuľky obidvom veľmi pekne za správičky a taktiež ďakujem za odporúčanie na dobrý obchod. Isto sa tam pôjdem pozrieť keď budeme mať cestu do Bratislavy. Oni majú iba tam predajňu, že?
Tam sme si aj mi kupovali manzelsku postel a taktiez postele deckam do izby:):):)
@Majdanova no ja bývam priamo v Bratislave a do Trnavy chodím veľmi málo, keďže skoro vždy všetko nakúpim v Blave:-) No ak ti nerobí problém ísť aj k nám pozrieť, tak super predajňu, ktorú mám aj ja obľúbenú ti tu už napísala @netyla1. Nebudem ti názov písať, aby som sa zbytočne neopakovala. Skús si najprv pozrieť ich internetovú stránku, lebo oni tam majú každý produkt odfotený a budeš vedieť, či sa ti oplatí cestovať alebo nie:-)
-majdanova v Bratislave je jeden veľmi dobrý a hlavne veľký obchodný dom s nábytkom v ktorom majú aj manželské postele. mám na mysli Albero nábytok. do toho by som ti poradila ísť, možno tam nájdeš, čo hľadáš. osobne som tam už bola viac krát a stále tam niečo kúpim:D:D už ma tam manžel nechce púšťať:D:D:D:D-
@Lussiynka No zatiaľ som bola len v takých menších predajniach u nás v Trnave a tam som veru žiadnu takú, ktorá by sa mi páčila nenašla:-( Rozmýšľam, že pôjdem ešte do Bratislavy ale neviem, či sú tam nejaké dobré obchody s posteľami a nábytkom. Nevieš mi poradiť? Či ty bývaš v nejakom inom meste??