Po koľkých rokoch by ste menili, trebars meníte manželskú posteľ??
Tá moja má 10 r. a chcela by som meniť...
Nova manzelska postel
dakujem olga, pozriem si to. aa musim ti ju pochvalit, velmi pekna je :) takyto styl posteli sa aj mne hrozne paci ;)
olga a ktoru mate? maju ju este v ponuke? za odpoved dakujem :)
mne sa tento spominany nabytok tiez velmi paci, kedze je to velka predajna a maju tam vela vystavenych produktov:-) Clovek si aspon vsetko moze pozriet nazivo a nie je potom prekvapeny z toho, co mu to prislo! Ved viete ako to byva, ked na obrazku vyzera nieco krasne a v skutocnosti uplne inak!:-( A tiez uz nejake veci mame od nich. Naposledy sme u nich kupovali matrace;-)
Syyima ceny si pozri tu: albero.sk. A co sa tyka kvality, tak podla mojho nazoru maju velmi dobru! Od nich postel uz mame dlhe roky a nemuseli sme doposial nic reklamovat a ani opravovat. Neviem, ake nazory maju ostatni, ale moj je takyto:)
Kvalitovo su ako na tom manzelske postele od nich? A cenovo sa ako pohybuju? Za odpoved vopred dakujem :-)
@netyla1 Ďakujem ti aj za konkrétnu adresu. To by som si už pozrela aj cez google ale keď si ma predbehla, tak už nemusím. Tento víkend plánujeme ísť do Bratislavy na Vianočné trhy a na návštevu k tete, tak sa pravdepodobne aj v tom Albere zastavíme. Takže v pondelok ti píšem, ako sme dopadli a čo sme vybrali:-)
-majdanova áno, majú iba v Bratislave obchod. konkrétne na Bosákovej 5 ak by ste sa tak niekedy vybrali, tak si toto hoďte do navigačky:) a potom daj vedieť aj ak niečo vyberiete, oki?:)-
@silwia = to myslíš vážne? Jejda, tak to si ma teraz riadne potešila :-):-) A majú tam aj nejaké zdravotné?
hena-martinkova dobre ta napadlo a mozem ti povedat,ze tam predavaju aj samostatne matrace.Ved my sme tam kupovali pred troma mesiacmi nove a kopu ich tam mali na vyber.Mozes si vybrat,ktory ti najviac bude vyhovovat.Este potrebujes v niecom poradit,alebo ti tato moja odpoved staci?