Nova manzelska postel

Kiora

prepac madgala, vobec som si nevsimla, ze si mi pisala. tuto co mame teraz sme si vybrali v Albero nabytku a vyzera dost podobne ako ta, ktoru ma Alandra. nemam ziadnu fotku :( keby som mala, tak ti sem hned pridam aby si ju videla, no musim si ju odfotit a ak nezabudnem, tak potom pridam, ok?

peterkova_klar nemaju internetovy predaj, ako stranku webovu ano, na nej maju aj vela tovaru odfoteneho ale vacsinou si ludia chodia nabytok pozriem priamo do predajne. neviem si predstavit, ze by som postel alebo sedacku objednala bez toho, aby som ju videla na zivo. ty ano?

peterkova_klar

Žienky tá predajňa Albero má aj internetový predaj alebo musím k ním osobne zájsť a na mieste spísať objednávku?

Klaudi1989

Stačiť mi stačí Alandra aj keď som chcela vidieť, ako vám pasuje do spálne ale keď nemáš, tak nevadí. Keď ťa to niekedy napadne tak odfoť a pošli:):) No musím pochváliť tvoj výber, peknú máte;);)

alandra

samoška, že ju máme už aj doma Klaudi. no nemám ju z domu odfotenú ale momentálne som v PC našla fotku iba z predajne. tak snáď ti bude stačiť. lebo som v robote, vieš a nemám ti ju ako doma cvaknúť. ale je presne taká istá ako táto na obrázku:-)

alandra

my sme na Vianoce dostali poukážku, na ktorej bolo napísané: "na novú manželskú posteľ, ktorú si môžte vybrať v Albero nábytku":-) a tak sme hneď v januári išli a objednali novú. no ani sa nečudujem, že nám to "Ježiško" podaroval, keďže naša posteľ už mala vyše 15 rokov a bola v katastrofálnom stave!

Kiora

ja som nasu menila minuly rok v lete po 8 rokoch, kedze bola uz v katastrofalnom stave :/ ked sme ju kupovali, tak sme nemali vela penazi a preto sme kupili najlacnejsiu aku sme nasli a tak to aj dopadlo :/ teraz som si uz dala velky pozor na kvalitu a na material z ktoreho je postel vyrobena. dufam, ze tato nam vydrzi uz dlhsie roky a ze budem len matrace menit :)

syyima

Dakujem za stranku Olga. Nevedela som, ze tam maju vsetky ceny zverejnene. Vacsinou taketo predajne nemaju a preto ma to milo prekvapilo :-) Zatial co pocuvam a pozeram, tak vsetci maju dobre skusenosti. Pre mna len dobre, aspon nemusim behat po inych predajniach a snad hned vyberiem tu v Albere :-)