Po koľkých rokoch by ste menili, trebars meníte manželskú posteľ??
Tá moja má 10 r. a chcela by som meniť...
Nova manzelska postel
my sme kupili po 15 rokoch novu odtialto www.okay.sk
my sme menili po 15 rokoch, novu sme kupovali tu www.okay.sk
Máte doma franzouzskou deku? Jsou to ty velké peřiny www.goldea.sk
...dakujem ti za vysvetlenie...no v podstate mi aj tak pridu tie postele rovnake...ved aj do jednej aj do druhej si mozes vybrat matrac sama a ked je spravny matrac, tak sa dobre vyspis aj na jednej aj na druhej...no nie?....
Rozdiel medzi nimi je taky, ze kontinentalne postele zabezpecuju vyssi komfort spania. Hovori sa im aj "pathviezdickove spanie":-) V spodnej casti je ukryta kostra z masidneho dreva a pruzina. Na calunenom spodnom diely je matrac podla individualneho vyberu. A celkovo tieto postele posobia honosnejsie. Pridam ti fotku aj kontinentalnej ale aj klasickej postele a hned zbadas tie rozdiely.
...v com su ine tie kontinentalne postele od klasickych manzelskych?...vsetci to v poslednej dobe ospevuju a ja na nich nevidim nic vynimocne...budem rada, ak mi rozdiel medzi nimi niekto vysvetli...diky...
jj ludvo, maju aj take postele..pred mesiacom sme boli u nich tak preto viem...my sme boli deckam vyberat postele a videl som, ze i take vyssie manzelske maju...kukni na webe...
kiora pls o pomoc, maju v ponuke aj kontinentalne postele?
to kludne mozem emaniala, platili sme za nu 768€ lebo sme vychytali aj zlavu. normalne by nas vysla az 960€. dobre si pocula, je to tak!
škoda Kiora, že ju nemáš odfotenú :( ale aspoň by si mi mohla napísať, koľko vás vyšla? lebo som od viacerých počula, že tam nemajú drahý nábytok, tak či to je ozaj tak, hm?