Nova manzelska postel

freatfun

Grilda05 tak to budete mat asi tazsie rozhodovanie ked neviete vobec :) My ked sme vyberali postel do domu, to bola hned jasna predstava, vacsia, az k zemi najlepsie, s nejakym celom takym akoze primeranym, predbezne sme mali aj nejaky rozpocet a bolo :)

grilda05

Mircok vies co vobec nemam ani ze predstavu, napriklad ci chceme s velkym celom, alebo ma mat ja neviem ulozny priestor alebo co :) Vy mate ake postele? :) Nech sa trosku inspirujem :)

mircok

no a teda uz mas aj nejaky typ, alebo mas nejaku vyhliadnutu ktora ta zaujala? reku ze ti ci treba dat konkretnu radu pripadne ti pomoct vybrat konkretne ze ake, kedze je ich vela typov :)

malekana

Grilda05 asi tak, suhlasim s tym co tu uz odznelo, plus teda co viem celkom idu aj tie kontinentalne postele. Tak neviem ze ake mate poziadavky, skus viac specifikovat :)

mircok

grilda05 tak ale myslim, ze aj vtedy a aj teraz vies zohnat postele a aj fakt kvalitne v roznej cenovej kategorii, asi aj ide o to aku zhanas, kedze je ich vela typov na trhu.

grilda05

Ramicha tak ano a kedysi clovek mozno aj lacnejsiu alternativu kupoval to zase sa ani necudujem ale uz som povedala, ze kludne nech stoji co stoji proste nech je to poriadna postel a nech vydrzi co najdlhsie.

moncisko

daju sa zohnat fakt pekne kusky a myslim ze aj za normalnu alebo teda prijatelnu cenu :) len asi treba vediet kde hladat a pozerat :)

Aurina

Moderné, to sa asi ťažko hodnotí, vieš že keď má každý to svoje, nejakú predstavu :) Stále vieš zohnať s veľkým čelom posteľ, na nohách aj bez nich, nejaké čalúnené, je to len o tom, aká sa vám páči :)

ramicha

Grilda05 no to je take, kedysi boli tie postele nic moc na kupu, aj moji rodicia menili po tristo rokoch hadam konecne za novu :) Ale tak moderne je hadam take, ktore sa ti paci, a ktora bude pre vas :) Mate aj konkretnejsiu predstavu?

grilda05

Nas uz dlhsie hneva postel, uz je taka vylezana, predsa len uz ma svoje roky, ale aj tak som myslela ze vydrzi dlhsie no nic :D Co je vlastne teraz moderne, ake postele su in a cenovo prijatelne? :)