Po koľkých rokoch by ste menili, trebars meníte manželskú posteľ??
Tá moja má 10 r. a chcela by som meniť...
Nova manzelska postel
Aurina vsade su ze? :D Slavicka a oni maju kde predajnu alebo ako si sa dostala k nim ze prave teda u nich nejaku vyberies? :) Si teda ok s tym co sa tyka kvality aj ceny napriklad? :)
aurina vies co ale praveze idu aj viacere tipy, co mam kamosky tak kupovali pomaly kazda inu :D takze je to aj o preferenciach, my sme napriklad vyberali z nasedaciek nasu a je super. len to je dobre asi aj vidiet osobne, nech poskusas :)
Mircok začínam mať pocit že takéto "kontinentálky" sú celkom moderné však? A dlho ste tú vašu zháňali alebo kde ste kupovali? :)
grilda05 chapem ale myslim ze postupne ked aj by si nejake viacere moznosti videla by si skor vedela aka sa ti paci aj po tej vizualnej stranke :) my mame kontinentalnu postel taku akoze na pohlad jednoduchu a super je.
Malekana to mas pravdu ale myslim si ze jednak je to moderne a aj dost vyhovuju ludom postele s celom. Predsa len jednoduchsie sa opries, nebudes mat chrbat ani vankus od steny :)
Grilda05 a ako vam aktualne ide hladanie :)? Ako ste pokrocili? Lebo myslim takto co citam ze uz sa zacinas tak orientovat alebo teda skor by som napisala zacinas mat prehlad co by sa ti pacilo :)
grilda05 vies co ja si myslim ze v tomto je to ta vyhoda, ze vlastne ti netreba vysavat ani zmyvat podlahu pod tou postelou takze ano, za mna je to fajn :) a mozno aj mensie riziko zakopnutia o roh postele :D
Freatfun a taka ked je hned na zemi to je lepsie asi z toho pohladu ze sa tam nedrzi prach a necistoty vsak? To sa mi veru paci. A co sa tyka cela, to tiez akoze netreba aby bolo nejake velke, take ze ked sa clovek oprie tak to bude stacit chapes :)
Jaskova vies co to si akoze nemyslim. Myslim ze vela zalezi na preferenciach kazdeho pretoze niekomu vyhovuje tvrdsia, niekomu maksia mozno aj ked sa bavime o madracoch, inemu vyssia -nizsia :) Skor je to tak, ze kvalita vseobecne postele je taka ze si mozes priplatitt :)
a to je aj nejako odstupnovane co sa tyka pohodlnosti posteli ze ake vybrat? ze ci je konkretny rebricek ja neviem od najpohodlnejsej najkvalitnejsej a pripadne drahsej ? :)