Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

Alternativa

Ahoj bojovnici za zdravu vyzivu, som rada, ze ste tu, ked si Vas kliknem. Ja som totiz v tejto teme dost velky analfabet. Riadim sa len pocitmi a tak to aj vyzera. Ale zase az taka basa nie som :D. Ja uz mam ine priority ako maly zadocek, hi, hi. Zdravie je na poprednom mieste. Takze ja tu urcite radit nebudem, skor vstrebavat Vase rady a pytat sa. A hned otazka: Preco vlastne treba pit stavu napr. z mrkvy? Ked mam zdravy zaludok, nie je lepsie tu mrkvu pohryzt a vyuzit tak aj jej vlakninu /to vyplyva z mojej lenivosti odstavovat :D/? Mam odstavovac. Ked som ho pouzivala, tak som napr. duzinu z mrkvy pridavala pri peceni namiesto casti muky. Bolo to fakt v kolacikoch typu keksik chutne. Skuste.

lilianna

AhojPišta na cestách... Igris aj Alternatíva:)
Poraďte aj vy čo papáte take fajnô na udržanie línie?
Taký vzor jedálnička? Keď už cvičím nech to aj umocňujem zdravým jedlom.
Ponáhľam papa...:)

nana

didi, ak sa ti urobila modrina sama od seba + hrčka rozhodne s tým chod k doktorke a nedaj sa odbiť s tým že to prejde trvaj na poriadnom vyšetrení, z takýchto zanedbaných maličkostí môže byť časom veľký problém.Rieš to hned ak to nič nebude aspoň ťa to upokojí a nebudeš z toho v strese. Čau

didi

ahojte,
prosim vas pekne ,z nicoho nic sa mi urobila dost sila , tmavá modrina a pod nou citim hrcku ako mala gulicka. Mozno som sa udrela ale nespominam si , znpokojuje ma ta hrcka. Moze ma niekto ubezpečit , ze je to v poriadku,alebo mam ist ku doktorke?Dakujem krasne a pekny den.

igris

aaa, este som zabudla, tu pohanku to sypes na ten salat ? , alebo to lyzickujes ? ja som to v zivote nejedla, ale pacilo sa mi to v obchode, len som nevedela co s tym :)

igris

Pista :), uprimny obdiv, keby som jedla co ty aj ja by som bola "zajko" :)))).
Uf asi toho zjem viac :(, a hlavne kalorickejsie a nezdravsie, ale ako hovorim svojmu muzickovi vsetko bude :)

igris

Alternativa aj ja len na skok :), ta kupovana stava byva bud vo flaskach alebo sackoch v studenych boxoch, mavaju to v Bille, mavaju aj s cervenej repy. Domaca je lepsia , ale kupovanu ak zmiesas mrkvu-jablko je tiez dobra :), ja ju kupujem , ale uz na buduci tyzden budem mat odstavovac, takze bude domaca :).

Alternativa

Beriete ma do partie :D? Mam len jeden problem: kto mi odstavi tu mrkvicku? Lebo myslim, ze kupenu stavu, Pista, nepijes. Alebo mas znacku?