Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem
Odkyslenie organizmu
Ahoj vsetci v tejto teme,
stretava sa nas tu zopar a skoda, ze nevidno, kolki si temu pozru. Som ale sokovana z frekvencie prispevkov v teme "Bulimia, anorexia". Skusme porozmyslat, ci nevieme urobit prehladnu poradnu temu, pre touto dg postihnute dievcata. Kazdy Vas napad sa budem snazit podporit, ak budem vediet.
Dnes som opäť trošku počítala na tejto "našej stránke" a musím priznať ,že len to mi stačilo na "ozdravenie"a odkyslenie organizmu.Mám rada Vaše faktické rady,ale aj vtipné slohy..díky
Ej, ej, e,j ty divoška! :))
Nemáš náhodou krvnú skupinu nula?
Pista :)..vecer lahsie jedlo..., nooo dnes som dostala nekontrolovanu chut na "carpacio", neviem ako sa to pise , ale je to surove hovadzie maso a k tomu som jedla cesnakovu bagetu :), a divne ale vobec mi neni zle, ja maso nemusim a potom raz za pol roka takyto ulet, a potom sa cudujem a vyplakavam :)
Igris, teš sa, je na čo :))
Ale postupne, aj s dávkovaním sódy.
Odkyslenie a očista idú ruka v ruke. Je to ani nie veľmi vzdialené synonymum.
Po troške skús dolaďovať stravoacie zvyky. Ráno, na lačno vodička, (môže byť ako písala Alterantíva s citrónom) alebo čistiaci čaj, poznáš, žihľavovoý, domáci :), je tu jar.
Večer ľahšie jedlo, aby sa stihlo metabolizovať.
Ale to zrejme vieš.
Napíš potom, ako vaňa a tak :-)) (teda, prepáč, len vaňa :)
sodu bikarbon som kupila, uz sa tesim :), a na buduci tyzden nam maju doviest nizkootackovy odstavovac tak to roztocim :))), nakolko som citala ze treba najprv odkyslit a potom ocistit, ale to si tusim vravel aj ty Pista :). Tesim sa ako male decko :)
Sódu bikarbónu v kelímkoch skôr zoženieš v bežných obchodoch. Prajem ti rýchle nájdenie dobrého zdroaj sódy, myslím že ten kúpeľ je dobrá vec :))
este sa musim postazovat :(, v Hypernove nemaju vacsie balenia sody bikarbon, iba take male pytliky a ja som sa tak tesila do vane :)
dakujem :), pisali ze hlavne take bielkoviny maju jest deti, potesil si ma s tymi tekvicovymi semiackami , take natural si /6 stamprlikov za cenu 5tich :/)pravidelne kupujeme :) na trhu
Ahoj, Igris.:-)
Pre príjem esenciálnych aminokyselín je veľmi vydarená sója, menej tofu. Dobre je na tom fazuľa, tekvicové semená, čiastočne vlašské orechy a ryby. Pozor, pri sójovom mlieku klesá zastúpenie esen. bielkovín cca 5x.