po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
tak čo potom čakáš, že ti niečo zaberie keď vyskúšaš ja nevime dvoje tabletky a tam skončíš? tak buď chceš aby ti niečo pomohlo alebo je ti to jedno. treba si vybrať
Hento?.. Nie aj my to ponúkali ale mne to proste prišlo rovnaké ako tie všetky ostatné lieky čo som mala pred tým takže už som za to nechcela vyhadzovať ďalšie peniaze...
aj to čo som ja spomínal?
Práveže už som toho toľko poskúšala že ďakujem pekne...
väčšinou ale treba vyskúšať viac toho lebo niekomu aj obyčajný paralen zaberá napríklad na bolesť hlavy a mne nikdy nezabral na to
tam boli nejaké komunikačné šumy keď si jej to opisovala asi :D mne tá sesternica čo som ti spomínal, že je lekárnička, poradila mega dávno, že keď chcem voľačo na chrípku alebo na bolesť tak si mám kúpiť brufen, takže ten mám odskúšaný osobne. ale je toho fakt mega veľa už teraz
Tak opísať chrípku zase nie je podľa mňa zase také zložité...Toto ešte ako tak zvládam si myslím....Ale možno som mala povedať, že teda chcem nejaké kde je poriadna účinná látka...Spýtam sa na to nabudúce...
tak sa skús ísť spýtať aj do inej lekárne :) treba napríklad povedať aj to, že nemáš záujem dajme tomu o nejaké homeopatiká
ono to môže byť,že ty zle popíšeš čo ti je ale nepovieš všetko, predsa len tá lekárnička nie je doktor, sesternica pracuje v lekárni a tiež má kopec zážitkov ako sa jej ľudia prišli sťažovať, že lieky nezberajú a nakoniec sa prišlo na to, že oni potrebovali lieky na niečo úplne iné
Veď som sa pýtala... Teda pýtala som si lieky na chrípku, bolesť hlavy a na horúčku, tak raz keď si také lieky vypýtam tak by mi mali aj zabrať nie?... Nie, že sa len budú tváriť, že môžu zabrať...