za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

zimka

masajasa mne takisto teraz neskutočne pomohol, nakoľko som mala pooperačné bolesti a nazeberalo nič, už som bola zúfalá, keď ti mám pravdu povedať.
no ale veru ani pred operáciou ma to tak nebolelo ako po nej.

masajasa

Za mna je najviac Brufen, aj co sa tej bolesti hlavy tyka. :-) Z ostatnych liekov mi byva zle, dokonca na vracanie, takze sa im uz vyhybam. A ked viem, ze mi pomoze, tak po nicom inom uz ani nesiaham.

Lemona

Je to individualne zalezi aj na velkosti tej davky. Mne ibuprofen zabral na bolest hlavy maximalne do dvoch hodin a Paralen na teplotu do troch hodin uplne, ale ked som si merala kazdu hodinu tak bola nizsia a nizsia.

domculcencul

Akože aj keď ho bolí hrdlo? :D Na to sú asi iné lieky si myslím. Na nejakú bolesť možno zaberá, ale na všetky typy rozhodne nie.

masajasa

Podla mna si len nenasla taky, ktory zabera poriadne tebe. Treba poskusat. Na kazdeho fakt funguje nieco ine. Moj muz si dava paralen uplne na vsetko, mne nepomoze ani pri teplote. Je to proste uplne individualne.

gogora

Inak to aj ja, hlavne, co sa bolesti zubov tyka. Podla mna toto ide vekom :D Cim som starsia, tym su tie bolesti horsie a lieky slabsie zaberaju.

erich360

Mozno to bude aj tou horsou, oslabenou imunitou, a tym aj tie choroby dlhsie trvaju, je tazsie sa ich nasledne zbavit. Aj na sebe pozorujem, ze sa ma velakrat nejaka pliaga drzi dlhsie ako kedysi. Skor som sa jednoznacne vedel z choroby vystrabit.