za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

machiia

on je fajn aj na menstruacne krce. mne teda pomaha, a to ja mavam fakt ze neskutocne silne bolesti. normalne zavidim zenam, ktore pri ms takmer ani nevedia, ze ju maju :(

Diarra6

Ja ho uzivam napriklad pri bolesti hrdla. Kedze je protizapalovy, tak som po nom siahla, vyskusala som a dobre. Na mna ucinkuje:) Je aj od teploty, tu casto chvalabohu nemavam :D Vlastne, ani si nepamatam, kedy naposledy som mala teplotu a som za to aj celkom vdacna :D

Diarra6

To je pravda, rozhodne je lepsia takato variabilita pri liekoch. Ja takisto velakrat mam problem prehltnut tabletku, a to som dospela :D Mozno je to divne, ale neviem, proste to takto mam.

nurse87

no v tomto je dobry Brufen, ze si vies vybrat, ci zvolis tabletku alebo sirup. presne v takychto pripadoch, ked mas dieta, ale nieco postihne aj teba, tak je fajn mat doma oboje. kazdy liek to takto nema.

stanka292

haha, tak to maju aj niektori dospelaci :D ja napriklad este donedavna som s tym bojovala :D ale ked musis, tak musis, to jednoducho neriesim, vlozim do ust a prehltnem, netreba nad tym nejak extra permyslat:) myslim si, ze ked ti je zle, tak spravis cokolvek len aby to prestalo.

zdencha598

jasne, ved malemu dietatku asi jednoduchsie podas sirup ako keby si mala donho pchat tabletky:) ja vlastne ani neviem, ci poznam nejake dieta, ktore by nemalo problem s prehltanim tabletiek. jednoznacne sirup.

iviccia

teraz sa opytam cisto teoreticky. ked si to situacia vyzaduje, to znamena napriklad pri vyssej teplote - dietatku sa moze podat len sirup alebo na tom nezalezi v podstate? tam ide asi len o to, co sa mu lepsie skonzumuje, ci sa mylim?

nurse87

tiez si myslim, ze netreba hned takto dopredu stresovat, ked este ani tehotna nie si:) choroby su pri detoch taka samozrejmost by som povedala, ale zase nie je to nic, co by sa nedalo zvladnut.

zdencha598

materinske pudy ma predsa kazda z nas tak nejak v sebe:) cize by som sa vobec nebala, ci budes nejako vediet reagovat, ked sa nieco zle vyskytne, pretoze jednoznacne budes:)

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.