za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

dandiena

No veď presne, ja keď ležím, tak to už ozaj musí byť. A potom mám pocit, že si to musím "odrobiť" doma dvojnásobne :D To všetko, čo som za ten čas nestihla.

lompaska

suhlasim, ze ked clovek aspon trochu spomali a vypne, tak to casto prejde tak rychlo, ako to aj prislo. problem je, ze kto si to dnes moze fakt dovolit, ze?:)

peltyra

... fu, tak to poznam az moc dobre :-D tiez som si kedysi myslela, ze ked budem brat vitaminy, hybat sa, obcas si dam studenu sprchu, tak ma to obide velkou obklukou... u mna zabera taky rychly zasah, hned vypnem vsetko, zaleziem do postele, litre caju, dopujem sa kadecim dostupnym, co si myslim, ze aspon trochu moze pomoct :-D a ked uz fakt citim, ze sa to rozbieha, tak si dam aj Brufen. nie teda len kvoli teplote, ale lebo mi to trochu pomoze s tym celkovym rozbitym pocitom a bolestami. plus samozrejme mliecne uplne stopka, to mam tiez odpozorovane, ze inak mi zahlienuje cele hrdlo.

dandiena

No mňa keď to drapne, tak poriadne a nepomôže mi popravde ani cesnak ani svätená voda :D Naposledy čo ma tak ofuklo, tak mi ešte k tomu aj stŕpla šija aj kúsok ramena, takže je to fakt sranda vtedy, no. Radosť tak chodiť do práce.

valaja

- prvé, čo robím, že úplne obmedzím mliečne veci, nasadím céčko vo vyššej dávke a čaj s medom nonstop. niekedy pridám aj zázvor, keď sa na to cítim, tak aj cesnak :D a hlavne spím, koľko sa dá. lebo fakt mám pocit, že keď sa hneď zastavím a spomalím, tak to prejde za deň–dva, a keď to ignorujem, tak sa to vlečie.

dandiena

Ja si vždy poviem, že tentoraz ma to obíde, lebo veď vitamíny, pohyb, aj otužovanie trochu skúšam, ale potom stačí, že vonku fúka silnejší vietor a o 2 dni ma škriabe v krku. Už mi to príde ako taký sezónny rituál :D

valaja

- ja môžem imunitu podporovať celý rok ako len chcem a aj tak ma to zhoršené počasie dobehne. minimálne tým, že začnem cítiť hrdlo, občas aj zvýšená teplota. inak nič vážne, ale toto sa u mňa deje proste vždy.

dandiena

Hmm, no bol apríl...Dúfajme, že už také výkyvy počasia nebudú, to na nikoho nevplýva dobre. Deti a starší ľudia to asi znášajú najhoršie mám pocit.