za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

dandiena

Tiež nie som proti, ale tak nedopujem sa tabletkami hneď, ako ma niečo pichne, však. Ale tak keď viem, že prichádza niečo, čo len tak ľahko nerozchodím, tak nemám problém si ju dať. A tiež mám pocit, že keď to človek na začiatku nezanedbá, tak sa rýchlejšie dá dokopy.

darrianna

Ja nie som proti tabletkám, to som nikde nespomenula si myslím. Tiež si myslím, že je to lepšie ako trápiť sa, určite to dĺžku liečby skráti minimálne o polovicu.

lompaska

ten uz dlhodobo nezabera ani mne...no je to tak, kazdemu zabera nieco ine, ty uz poznas to svoje telo, vies, co si mas dat, aby ti bolo lepsie...ked je fakt zle, tak nevidim dovod, preco si tu tabletku proste nedat...

darrianna

No mňa keď niečo fakt bolí, tak mi nič s obsahom paracetamolu nezaberá, ten je skôr na teplotu. A keď už si mám dať tabletku, tak nech to aspoň pomôže. Takže fakt záleží, či je to od bolesti alebo od teploty.

dandiena

No veď presne, ja keď ležím, tak to už ozaj musí byť. A potom mám pocit, že si to musím "odrobiť" doma dvojnásobne :D To všetko, čo som za ten čas nestihla.

lompaska

suhlasim, ze ked clovek aspon trochu spomali a vypne, tak to casto prejde tak rychlo, ako to aj prislo. problem je, ze kto si to dnes moze fakt dovolit, ze?:)

peltyra

... fu, tak to poznam az moc dobre :-D tiez som si kedysi myslela, ze ked budem brat vitaminy, hybat sa, obcas si dam studenu sprchu, tak ma to obide velkou obklukou... u mna zabera taky rychly zasah, hned vypnem vsetko, zaleziem do postele, litre caju, dopujem sa kadecim dostupnym, co si myslim, ze aspon trochu moze pomoct :-D a ked uz fakt citim, ze sa to rozbieha, tak si dam aj Brufen. nie teda len kvoli teplote, ale lebo mi to trochu pomoze s tym celkovym rozbitym pocitom a bolestami. plus samozrejme mliecne uplne stopka, to mam tiez odpozorovane, ze inak mi zahlienuje cele hrdlo.