za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

valaja

- prvé, čo robím, že úplne obmedzím mliečne veci, nasadím céčko vo vyššej dávke a čaj s medom nonstop. niekedy pridám aj zázvor, keď sa na to cítim, tak aj cesnak :D a hlavne spím, koľko sa dá. lebo fakt mám pocit, že keď sa hneď zastavím a spomalím, tak to prejde za deň–dva, a keď to ignorujem, tak sa to vlečie.

dandiena

Ja si vždy poviem, že tentoraz ma to obíde, lebo veď vitamíny, pohyb, aj otužovanie trochu skúšam, ale potom stačí, že vonku fúka silnejší vietor a o 2 dni ma škriabe v krku. Už mi to príde ako taký sezónny rituál :D

valaja

- ja môžem imunitu podporovať celý rok ako len chcem a aj tak ma to zhoršené počasie dobehne. minimálne tým, že začnem cítiť hrdlo, občas aj zvýšená teplota. inak nič vážne, ale toto sa u mňa deje proste vždy.

dandiena

Hmm, no bol apríl...Dúfajme, že už také výkyvy počasia nebudú, to na nikoho nevplýva dobre. Deti a starší ľudia to asi znášajú najhoršie mám pocit.

lujziara

Ja už sa neviem dočkať leta, vtedy fakt nás obchádzajú choroby, musím si zaklopať. Takí sme vyčerpaní už všetci z tohto, raz je teplo až tak, že sa nedá vydržať na slnku a na druhý deň je o desať stupňov menej. To je úplne na nervy a ani na mňa to nevplýva dobre.

Diarra6

Tak casom sa to proste musia naucit. Niekedy sa bez toho lieku ozaj neda zaobist.Starsie deti to uz vedia pochopit, no s tymi mensimi je to horsie.

stratenazena

Celkom sa mi tiez osvedcilo dat mu na vyber – ci chce sirup s dzusom alebo cajom alebo niecim inym. Ked ma pocit, ze si to vybral on, tak to niekedy prejde bez revu. Niekedy. :D

koziak

Ibuprofen, Paralen (Paracetamol), and similar pain relievers usually start working within 30 to 60 minutes after taking them. The effects can last 4 to 6 hours depending on the dosage and your body. Always follow the recommended dose for safe use! Quicken Classic Premier