za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

Diarra6

Tak casom sa to proste musia naucit. Niekedy sa bez toho lieku ozaj neda zaobist.Starsie deti to uz vedia pochopit, no s tymi mensimi je to horsie.

stratenazena

Celkom sa mi tiez osvedcilo dat mu na vyber – ci chce sirup s dzusom alebo cajom alebo niecim inym. Ked ma pocit, ze si to vybral on, tak to niekedy prejde bez revu. Niekedy. :D

koziak

Ibuprofen, Paralen (Paracetamol), and similar pain relievers usually start working within 30 to 60 minutes after taking them. The effects can last 4 to 6 hours depending on the dosage and your body. Always follow the recommended dose for safe use! Quicken Classic Premier

dandiena

Hej, tiež som to riešila, lebo malý mi sirup nechcel ani vidieť. Pýtala som sa doktorky a povedala, že pri Brufene to nevadí, hlavne ak sa dá do maličkého množstva niečoho, čo dieťa vypije. Len by som sa vyhla mlieku, lebo to môže trochu spomaliť vstrebávanie. Ale inak džús, výživa alebo lyžička pudingu sú v pohode. Hlavne nech to dieťa zje bez stresu.:)

dandiena

Chápem ťa úplne. U nás je to občas rovnaké. Keď malý nechce, tak proste nechce a hotovo. Skúšala si zmiešať sirup s niečím, čo má rád? Ja občas dám do trošky ovocnej výživy alebo do džúsu. Ale aj tak sú dni, keď ani to nepomôže a nakoniec skončíme pri „bojovej akcii“.:D

stratenazena

Vies co, niekedy mame take dni, ze ani ta striekacka nepomoze. Proste mam tak tvrdohlave dieta, ze obcas mam problem donho tie lieky dostat. A mozem robit co chcem, slubovat cokolvek, jednoducho nepomaha nic.

dandiena

No ak máš malé dieťa, tak jedine sirup. Podáva sa so striekačkou, takže je to jednoduchšie, aspoň pre nás teda:)