za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

Tomas12345

tanicici :

Zažil som už nespocetne vela zvysenych teplôt no ísť pod deku mi to vždy len zhoršilo. Raz som si skúsil zmerať teplotu pred tým než som sa zakryl dekou a po zakrytí a po zakrytí som mal o jeden stupen vyssiu teplotu. Ideálne je mať na sebe len tielko a byť zakrytý len velmi tenkou dekou v noci.

tanicici

Už ani neviem poriadne, prestala som v tom mať prehľad. Nemám byť zakrytá? A nemala by sa horúčka náhodou vypotiť? Keď som bola decko tak ma mama zakaždým zakrývala keď som mala horúčku

Tomas12345

tanicici :

No tak ked si pri spánku dáš na seba teplú deku tak sa nečuduje že sa ty telo zahreje a teplota vystúpi. Nie je nič horšie ako sa pri teplote zakryt dekou, vtedy teplota ešte viac vystúpi. Ked už človek má teplotu mal by byť v miestnosti ktorá je pomerne teplá, ale zase nie moc, tak okolo 23 stupnov a treba byt iba v tielku a pri spánku na seba prehodiť len velmi tenku prikrývku.

tanicici

Je mi trochu lepšie teraz už ale večer furt keď idem spať tak mám horúčku, ráno je to už celkom v pohode ale už mi to lezie nervy, už sa to so mnou ťahá strašne dlho :(

tanicici

Som za to vďačná ale keby mi to aspoň zaberalo tak ako má, že by mi ta horúčka ustúpila, teraz je to už lepšie ale trvalo to hrozne dlho :(

sajmilinka

to sú takí odborníci na všetko vieš :) neviem, vravím, že som rada, že žijeme v takej dobe kedy si môžem normálne v lekárni kúpiť lieky, ktoré potrebujem. keď to človek neje ako lentilky každý deň tak mu to ani na žalúdok nebude ťažké :)

jeanvaljean699

Zaleží to od viacerých faktorov metabolizmus,psychické rozpoloženie,rezistentnosť na niektorú zložku.Ja si radšej pomôžem ako trpieť.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.