po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
Hmm tak jedine teda vyskusat. Len to je tiez taky sposob, skusat namatkovo lieky a potom co, len je v tom tele misung :) Viete niekto kolko sa mozu brat dni po sebe?
niekto možno má taký citlivejší žalúdok ale mne sa napríklad nikdy nestalo, že by ma bolelo brucho keď som si dala tabletku od bolesti, pri brufene napríklad môžem povedať, že sa mi nikdy nič také nestalo. každý sme ale iný tomu rozumiem. treba zistiť čo ti sedí :)
vies co, mna napriklad nie. neviem, nemala som zatial potrebu pozerat na liekoch nejak ich obsah, kedze napriklad nie som na nic alergicka, tak som to proste neriesila...
lieky vám zaťažujú žalúdok skúste sa pozrieť na stránku www.liecbasvetlom.eu
Chceš mi povedať, že tebe by normálne napadlo si pozerať takéto veci na liekoch?... Mne teda nie... Ale som poučená, bola som v lekárni si teda pýtať nejaké lieky s ibuprofénom a nie paracetamolom a lekárnička mi dala ten brufen hneď tak som vzala ten...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
konečne :D :D keby som vedela, že bude stačiť tak málo. toto sú ale inak podľa mňa také základné informácie, ktoré by mal ovládať každý presne kvôli takýmto situaciam
Aha no tak ok teda... Tak kúpim teda radšej niečo z toho čo má ten ibuprofen ako účinnú látku... Som myslela, že som nejaká divná, že mi nezaberajú tie lieky ale nie som teda jediná ako vidím :D...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Domka, u každého zaberá inak rýchlo a ešte záleží aj na tom, čo ti je... Stretávam sa viac so skúsenosťou, že viac ako paralen zaberá buď brufen, nurofen, ibalgin (tieto majú rovnakú účinnú látku a nemôžu sa kombinovať) a podľa hmotnosti je treba kúpiť aj gramáž - poradia ti v lekárni.