za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

WeWeWe

99domima:

Drogy znecitlivujú nervové receptory. Nie je to riešenie problému, ale návod na katastrofu. Choroba, zápal... sa môžu šíriť nepozorovane.

peltyra

....no a za aké lieky by som ich teda mala vymeniť?...najbližšie by som sa už chcela tej pohotovosti vyhnúť...

99domima

O drogách sa tu nikto nebaví ;) Keď má niekto migrény napríklad tak tie lieky potrebuje, každý zažije situácie kedy ich potrebuje aby mu pomohli so zápalom alebo bolesťou

juchio

nenapísala si ani akú tabletku si si teda dala ale nevadí. v každom prípade keď si si ich dala 5 a horúčka neklesla tak už to ani ďalej neskúšaj, kúp si iné tabletky

peltyra

....veď mne sa to tiež nezdalo, že už je to toľko a vôbec mi nezaberajú tie tabletky, som nakoniec šla na pohotovosť potom a pichli tam injekciu a až potom mi ta horúčka ustúpila...

99domima

To je podľa mňa ešte strašne skoro po 4 hodinách, ak neklesla ani o kúsok tak by som radšej skúsila skôr iné lieky ako dávať tú istú, lebo keby ti mala zabrať tak ti už dávno zaberie, ak teda máš ešte taký problém

juchio

čo si si dala za tabletku? treba čítať čo píšu v tých príbalových letákoch a toho sa držať a hlavne neber viac liekov naraz takých čo majú rovnakú účinnú látku aby si sa nepredávkovala. už je ale lepšie nie?