po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
nenapísala si ani akú tabletku si si teda dala ale nevadí. v každom prípade keď si si ich dala 5 a horúčka neklesla tak už to ani ďalej neskúšaj, kúp si iné tabletky
....veď mne sa to tiež nezdalo, že už je to toľko a vôbec mi nezaberajú tie tabletky, som nakoniec šla na pohotovosť potom a pichli tam injekciu a až potom mi ta horúčka ustúpila...
do 4 hodin by podla mna dobra tabletka mala zaucinkovat
To je podľa mňa ešte strašne skoro po 4 hodinách, ak neklesla ani o kúsok tak by som radšej skúsila skôr iné lieky ako dávať tú istú, lebo keby ti mala zabrať tak ti už dávno zaberie, ak teda máš ešte taký problém
čo si si dala za tabletku? treba čítať čo píšu v tých príbalových letákoch a toho sa držať a hlavne neber viac liekov naraz takých čo majú rovnakú účinnú látku aby si sa nepredávkovala. už je ale lepšie nie?
podla mna ti len jedna tabletka nemoze pomoct, ze uz si nedas aj tu druhu
Viem že to je neskoro, no nie je to nejak skoro? Aj si si dávala ďalšiu tabletku? či si to prežila s tou jednou?
....prosím vás keď som si dala lieky na horúčku a prešli už 4 hodiny tak si môžem dať ďalšie?
to s ním mali zatiaľ všetci komu som ich poradila takú dobrú skúsenosť takže si myslím, že aj u teba to tak dopadne :) daj potom vedieť či si ho už vyskúšala ;)
No nic presvedcili ste ma a pojdem si ho poobede kupit., Ak bude fungovat tak rychlo ako vravite, tak budem velmi rada