po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
No tak ja som nakoniec zakotvila pri ibuprofene. Mne proste tento liek zaberie najskor a jeho ucinok aj co to vydrzi a to samusim priznat, ze som uz co to z tabletiek poskusala
Ja to už ani nevnímam :D To automaticky preskakujem. No ale späť k veci, teda si ho už skúšala a všetko v pohode nakoniec hej?
Heh tiež neviem, k čomu to je dobré. Zbožňujem, keď sa na nete snaží človek niečo dozvedieť a pritom tu nájde len takéto reklamy a inzeráty
ale čo tom sem furt dávať, tu sa iné veci riešia, komu tým pomôžete?
...buď rád, normálne ti to závidím....u nás sa to praktizovalo pomaly zakaždým keď som bola chorá, mne nikdy nechcela horúčka klesnúť tak ako mala...
ja som toto našťastie nezažil :D ale viem si predstaviť aké to musí byť nepríjemné keď má človek horúčku, to sa musí tá voda zdať ešte studenšia ako naozaj je
On je moja záchrana už nejaký ten čas. Ako nepoviem aj ja, že si pamätám na také praktiky, no som rada, že sa k nim teď už nemusíme vracať :D
...ani nehovor :D akože veď boli vtedy normálne lieky ale neviem mne príde, že vtedy boli všetko len také slabé, že ako keby placebo, málo čo mi zabrali...ale tak to vlastne aj zostalo...
Čo by si vtedy dala za taký brufen aby ti stiahol horúčku čo? Kedysi to tak normálne fungovalo no ale to už sú také slamky, ktorých sa všetci chytáme keď náhodou lieky nezaberú
...ďakujem, pozriem si ich a kúpim najbližšie :)... týmto sme si asi všetci prešli... ja som amala napríklad kiahne ako staršia už a vtedy mi mama nevedela zraziť horúčku vôbec tak to som bola za jednu noc vtedy asi 4 krát vo vani lebo mi furt neklesala...nerada na to spomínam....