po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
Pocula som, ze je to mozne, no este som nikoho takeho nepoznala. Ako sa to prejavuje? Ako ina alergia na lieky?
Ahojte má tu niekto alergiu na paracetamol? Bola mi zistená nedávno, tak sa chcem opýtať ako to riešite, keď máte teplotu alebo bolesť
ako pise pani nizsie :) zubar bude potrebny, ja by som uz bola na zubnej pohotovoti, tabletky pomozu len na chvilu a bolest zubov je asi najhorsia aka moze byt
no v prvom rade zubar aby to nepreslo do takeho zapalu, ze budes brat antibiotika. viem ze brufen ma aj protizapalove ucinky, tak skus ten. zbavi ta bolesti aj potlaci trochu zapal.
Mám horúčku zo zubu, asi tam mám zápal, je niečo čo si môžem dať na teplotu aby mi to rýchlo kleslo a potom niečo čo by mi ten zápal zmiernilo?
ja som bola zatial bez teploty, no som len po prvej davke uvidime co bude po druhej. no bolela ma ruka dobre 3 dni
Ako ste znasali ockovanie? Co ste si davali, ked ste mali vysoke teploty? Cakam ma 2.davka a bojim sa lebo po prvej som mala vysoke teploty a zimnicu
to sa mi este nestalo, no keby ano, tak sa snazim tu teplotu zrazit nejako inak :) su aj ine sposobi, ktore sa daju pouzit, zabal sprcha alebo ina ucinna latka sa dava
no v takom pripade neviem co by som spravila :( asi pockala a dala dalsiu davku. ci je ine riesenie?
a co robite, ked vam dieta sirup vyvrati? alebo ho nechce zjest? co potom?