po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
Koľko vážiš, keď sa ti takéto niečo stalo? Lebo ja uživam tabletky, ale s týmto rozhodne skúsenosť nemám
potrebujem radu, co robite, ked vam liek proti boelsti nezaucinkuje? date si dalsiu tabletku alebo zvolite nieco ine? mavam bolesti hlavy hlavne pri zmene tlaku a uz sa mi stalo, ze mi tabletka skratka nezabrala
Teraz má veľa ľudí aj detí alergiu. sestra má provlém s dcérou, nechcú ju zobrať do škôlky,lebo má alergiu a kýcha a kašle, že majú také nariadenia teraz, že nesmú brať také deti do škôlky
Tiež mám ten pocit :/ Ja mám teraz alergiu v plnom prúde a som si všimla, že ľudia normálne ustupujú keď si kýchnem :( je to inak dosť nepríjemné :(
To je super, lebo akosi mám pociť že chrípka zrazu zmysla, že už existuje iba covid :/ Hlavne, že ste to zvládli :) Ja mávam pre istotu vždy doma brufen alebo nieco čo obsahuje ibubrofen :)
Nie toto zrejme nebol covid, ostatní doma sme boli ok len syn mal vysoké horúčka a skončil na antibiotikách a zápalom priedišiek, asi je to tými prudkými zmenami počasia, inak si to neviem nevysvetliť. Musel sa spotiť a ofúklo ho.
Syn ma covid? Alebo len klasické ochorenie? Striedanie týchto 2 účinných látok je lepšie a hlavne oveľa menej stresujúce, ako vlažná sprcha alebo zábal. To dáva ťažko aj dospelý človek, nie to ešte dieťa.
To je super, minule mal malý horúčky a ja som som mu musela dávať zábal, lebo tabletka mu nezabrala, teda áno, no nie tak ako som dúfala. Rada by som sa v budúcnosti vyhla, takým procedúram, veľmi plakal :(
Áno môže sa to kombinovať aj u detí. Mne to povedala ešte moja mama, keď sme boli malí a nevedela nám zraziť teplotu, že jej to doktorka povedala. Nesmieš, ale prešvihnúť dávkovanie :)
Viete mi niekto povedať či sa to môže takto kombinovať aj pri deťoch? Či radšej nie? Samozrejme s ich dávkovaním a produktmi pre deti , nie pe dospelých