za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

dievocka

tabletku som si dala :) no nakoniec som lala zápal stredného ucha :/ doktorka mi odporučila kým zaberú antibiotika lieky proti bolesti :)

sachovanka

Mna ked nieco boli tak si tabletku dam, preco by som mala trpeit. Mozno mas len nafukane v uchu, ak to neprestane treba ist k lekarovi. Brufen posobi aj protizapalovo, daj si ten

dievocka

žienky, potrebujem radu, už druhý deň ma neskutočne bolia uši, hlava a mám aj teplotu, myslíte, že mám nejaký zápal alebo je to len viróza a mám to nechať tak. neviem či si dať tabletku od bolesti alebo nie

modrizitka

to preco az tak neskro k zubarke? ona neberie akutne stavy? no u mna len brufen zabera pri bolesti zubov, to je asi najhnusnejsia bolest na svete :(

Mimia

ahojte, ráno som zahryzla do jablka a odlomilo sa mi zo zuba ale, dosť veľa a dosť to bolí. Čo vám najlepšie pomáha na bolesť zubov, ja idem zblázniť od bolesti :( A k zubárke sa dostanem až o 3 dni

modrizitka

dala som si vtedy paralen, no ucinok ziadny, skusila som aj obklady co mi zvyknu pomoct aj kava no potom som rezignovala, dala som si brufen a preslo to.

sachovanka

Mozno zalezi aj co si das mne brufen ucinkuje velmi rychlo, no ked si dam paralen, tak mi klesa horucka velmi velmi dlho :/

darrianna

Mne sa to raz stalo, keď ani po pol hodine teplota neklesla, šla som pozrieť či som si dala dobrú tabletku a zistila som,že je už pol roka po záruke. Pozri či tiež nie je po záruky, účinná látka vtedy nemusí už účinkovať