po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
tabletku som si dala :) no nakoniec som lala zápal stredného ucha :/ doktorka mi odporučila kým zaberú antibiotika lieky proti bolesti :)
ono na bolest zubov a aj na migreny je asi najlepsi brufen, rychlo zaberie a bolesti zmiznu
Mna ked nieco boli tak si tabletku dam, preco by som mala trpeit. Mozno mas len nafukane v uchu, ak to neprestane treba ist k lekarovi. Brufen posobi aj protizapalovo, daj si ten
žienky, potrebujem radu, už druhý deň ma neskutočne bolia uši, hlava a mám aj teplotu, myslíte, že mám nejaký zápal alebo je to len viróza a mám to nechať tak. neviem či si dať tabletku od bolesti alebo nie
to preco az tak neskro k zubarke? ona neberie akutne stavy? no u mna len brufen zabera pri bolesti zubov, to je asi najhnusnejsia bolest na svete :(
ahojte, ráno som zahryzla do jablka a odlomilo sa mi zo zuba ale, dosť veľa a dosť to bolí. Čo vám najlepšie pomáha na bolesť zubov, ja idem zblázniť od bolesti :( A k zubárke sa dostanem až o 3 dni
Ono je niekedy naozaj lepsšie siahnúť po tabletke ako trpeiť bolesťou
dala som si vtedy paralen, no ucinok ziadny, skusila som aj obklady co mi zvyknu pomoct aj kava no potom som rezignovala, dala som si brufen a preslo to.
Mozno zalezi aj co si das mne brufen ucinkuje velmi rychlo, no ked si dam paralen, tak mi klesa horucka velmi velmi dlho :/
Mne sa to raz stalo, keď ani po pol hodine teplota neklesla, šla som pozrieť či som si dala dobrú tabletku a zistila som,že je už pol roka po záruke. Pozri či tiež nie je po záruky, účinná látka vtedy nemusí už účinkovať