po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
bronimira hej a to bolo vyslovene ze z tej horucavy? asi malo tekutin alebo co ci? :) lebo ako to poznam aj ja, ze ked menej pijem ze proste nedodrziavam pitny rezim tak tiez ma hlava hned boli.
Kamka_SL to mas pravdu, tiez toho bolo veru vela na mna tento vikend :) Riadne horucavy aj sa tazsie dychalo lebo vzduch bol tazky a ma hlava bolela, ale tak tiez som zalovila v nasej lekarnicke a dala si ten liek co hrncarka spominala :) Ono zbytocne asi netreba teraz travit tolko casu na slnku ked vedia ludia ako to na nich vplyva, je to narocne aj na organizmus.
no teraz toho bude aj viac, aj bolesti hlavy lebo clovek v tychto horucavach zabuda dodrziavat pitny rezim a rovnako aj nejake upaly no :)
Mircok hej presne aj u mna je to tak, maximalne pol hodinka, akoze nastastie lebo tiez ked ma hlava boli, to je ale tak co niekedy si za to mozem aj sama, lebo ja neviem som nevyspata, malo vody pijem pocas dna a v tychto horucavach ani nehovorim.
U mna je to tak cca 45/hodina kým mi to začne účinkovať :)
grilda05 vies co max do pol hodky a je dobre. to tak mam ze proste zacinam citit ze nebude dobre a dam si, ako zbytocne netrpim lebo sa poznam to nema ani vyznam potom chapes.
hrncarka toto je inak zaklad to podchytit, kolkokrat som si aj ja myslela ze reku ale este vydrzim, vydrzim da sa a potom ta hlava zacala tak boliet ze som nevedela co od ,,radosti"
..tak mne tiez zaberie ten brufen co mircok odfotil, jednoducho viem, ze ak je nieco, nejaka zacinajuca bolest tak si ho dam a hotovo, uz len pockat kym zaberie :) svetlinka ale to mas pravdu to by som povedala ze su take sprievodne znaky toho, ze ta moze ta hlava rozboliet no :)
harpera vies co ale nie zakazdym to pomoze tam aj ked je clovek napriklad nevyspaty, alebo proste nejake stresy, pripadne tlak z pocasia :)
@Kamka_SL tak ale je pravda ze mozno by stacilo mat lepsi pitny rezim, pripadne kava :) aj to su taky akoze pomocnici by som povedala :) a to mavas bezne bolesti hlavy?