za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

emminar

Stanienka prosim ta a ty mas nejaky konkretny problem alebo skusenost s castymi bolestami hlavy? Lebo teda mne sa to v poslednej dobe zacina diat casto, bud hned rano po prebudeni, ze neviem ci to zachrani kava alebo teda poobede.

kubita

olivka1987 ale vies co aj ja som mavala migreny, najviac sa mi prejavovali na vysokej skole, teraz si zaklopem uz je to ovela lepsie a niekedy co ja viem ani ti doktori ti poriadne nepovedia ze co je vo veci, ved tiez som bola na vysetreniach a nic. treba si stihnut dat tabletku vcas kym to prepukne a je to :)

stanienka

@domculcencul hej presne aj my mame toto balenie doma :) @olivka1987 suhlasim s tebou, migreny by sa mali riesit, lebo to veru nie je sranda, podcenovat taku silnu bolest hlavy, tam by som predsa len isla k odbornikovi.

olivka1987

Silvusiq ale tak to si myslim ze pokial mavas silne migreny, tak aj s lekarom to skusit prediskutovat, pripadne teda nech ti on poradi v ramci tohto nejake davkovanie, ci su ok dve tabletky naraz :)

silvusiq

Domculcencul a prosím ťa ako rýchlo ti začne účinkov napríklad keď ťa bolí hlava? Zaujíma ma to preto, reku keď ja mávam také silné bolesti, či stačí jedna tabletka :)

domculcencul

Hellkazuza vieš čo, asi je to aj o tom ako komu vyhovuje, ale je pravda, že ja kupujem väčšie balenie, lebo tiež to mám ako sa nižšie spomenulo kade tade rozkúskované, aby bolo po ruke :) To ale vravím, je na každom, ak si kúpiš to normálne balenie, nazvem to tak nič sa nestane :)

madgala

tak pri liekoch clovek postupom casu podla mna zisti co a ako mu zabera, ale tiez suhlasim , ze teda pokial mam nejake bolesti hocijake, tak mam velke ocakavanie od tabletiek, nech maju cim skor ucinok.

simuira56

hellkazuza tak pre mna ako pre zenu sa to vacsie balenie veru oplati :D tiez to mam rozkuskovane vsade, v praci, doma, v kabelke vsade :) lebo clovek fakt nemoze vediet, niekedy sa napriklad zobudim ze ako mi je super a o pol hodinu uz nariekam ze ma hlava boli napriklad.

hellkazuza

aha jasne, tak potom je to super, ze to viacerym takto funguje a vlastne aj zabera, to sa oplati tym padom asi aj to vacsie balenie ci ako to mate?