po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
Tak teda sa Vám chcem poďakovať za rady, nebola som si vôbec istá, či môžem dcérke dať Brufen, keďže doteraz sme bolesť zubov neriešili. Zabral jej takmer hneď, tak som rada. Uľavilo sa jej aj mne. Zajtra sa už chystáme konečne k zubárke, tak dúfam, že už to bude v poriadku a tie zuby už nás viac nebudú trápiť. Baby a vy to ako riešite? Máte svoje zásoby v domácej lekárničke alebo to nejako neriešite, nechávate to na náhodu a v prípade potreby si len skočíte do lekárne?
zlatusa tiez sa priklanam k nazoru, ze nemusis mat obavy, my mame s tymto skusenosti, v nasej domacej lekarnicke mame velke zasoby, aby sa nestalo, ze nas choroba zastihne nepripravenych :-)
a co konkretne znamena "vyssi obsah"? moja dcerka ma 9, takze od lekarky viem, že pre 6-12 rocne dieta je uzivanie ibuprofenu uplne v poriadku, takze sa nemusis podla mna vobec bat, len nech to mala nejako este pretrpi.
Zdravím Vás, chcela by som sa spýtať, či je pre sedemročné dieťa vhodné podávať liek s vyšším obsahom Ibuprofénu? Na internete som našla rôzne veci, tak sa radšej chcem opýtať. Dcérku bolí zub, už mala z neho aj teplotu, jej zubárka však momentálne neordinuje, ešte tri dni budeme musieť nejako vydržať, nakoľko z cudzích zubárov má strach.
isabellawampire no lebo ja si myslim, ze pokial to clovek vie podchytit ako jasne stane ze nemas mozno pri sebe alebo nemas cas, tak to potom aj dlhsie trva kym pri fakt silnej bolesti hlavy zaberie ale inak to mam odskusane takto a tych 30 min. max no.
Zlatusa no jasne a myslim ze to presne aj vystihla anitka30 tym co napisala. Do tiena, vela tekutin, aj kludovy rezim a teda bud teplota alebo zimnica ten liek :) Tam viac asi nenarobis :)
zlatusa fuha tak hlavne byt potom v tieni alebo v chladku ked ti ostane takto zle a pit vela tekutin. mna vseobecne ked nie je dobre ze citim napriklad ze na mna ide ci uz choroba alebo mam upal tak si dam brufen. to mam este od maminy take zauzinave ze sa proste aj vtedy treba dat do kludu :)
Bronimira no dobre ale to sa bavíte, keď má človek asi úpal alebo niečo také či? Lebo to mi prišlo že asi viete alebo teda máte odskúšané čo si vtedy dávate aby bolo lepšie či ? :)
Terria15 no jasne, prosim ta ved to je taka zataz na organizmus, proste niekedy to telo nezvladne vies ako. A vidis ako si aj ty napisala, menej tekutin a hned citis ze ta hlava pobolieva.
terria15 tak to co si budeme hovorit je toho vela a este fakt ked su taketo horucavy to nikomu neprospieva, jedine ist niekde k vode sa schladit :)