za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

dandiena

Nám pri vysokých horúčkach veľmi pomohol Brufen. Snažila som sa ho striedať aj s inými liekmi, ale len ak vystúpila nad 38.5, samozrejme. Ak je menej, tak nedávam nič. A pravdaže veľa veľa tekutín, to je hlavné, aj keby dieťatko veľmi nejedlo, dôležité je, aby pilo.

zemlicka32

ano, to je uplne normalne a bezne, ze vecery byvaju v tomto najhorsie. ja si musim zaklopat, ale u nas zatial vsetci zdravi.

michallinca

u nas to iste, uz je to zrejme uplne vsade a ziadne dieta sa tomu nevyhne. dcerka mala vcera vecer teplotu 39.2 a to uz je asi treti den, co ju to drzi. cez den ako tak v pohode, ale vzdy to pride na vecer.

erittrea

A teraz tá viróza, čo je rozšírená, prosím vás, to ešte ako dlho bude trvať? Ja už reálne nevládzem. Jedno dieťa doteplotovalo, teraz vracia. Druhému začali teploty. Je to neúnosné už.
Ako dlho trvali teploty vašim deťom?

anetkaanett

nedavala som si nic, lebo v podstate ani neviem, co na to mozem a co je take vhodne. je to lepsie ako ked som to tu pisala, ale stale citim, ze to nie je uplne 100% ok. ale je to uplne divne, lebo taketo pocity nemavam ani ked som velmi chore. a tera mi okrem tohto absolutne nic ine nebolo.

anetkaanett

uz asi tyzden ma boli v krku, ale nic ine mi nie je. normalne viem fungovat, len na dotyk to mam take citlive, stretli ste sa s tym uz?