za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

dandiena

Chápem ťa úplne. U nás je to občas rovnaké. Keď malý nechce, tak proste nechce a hotovo. Skúšala si zmiešať sirup s niečím, čo má rád? Ja občas dám do trošky ovocnej výživy alebo do džúsu. Ale aj tak sú dni, keď ani to nepomôže a nakoniec skončíme pri „bojovej akcii“.:D

stratenazena

Vies co, niekedy mame take dni, ze ani ta striekacka nepomoze. Proste mam tak tvrdohlave dieta, ze obcas mam problem donho tie lieky dostat. A mozem robit co chcem, slubovat cokolvek, jednoducho nepomaha nic.

dandiena

No ak máš malé dieťa, tak jedine sirup. Podáva sa so striekačkou, takže je to jednoduchšie, aspoň pre nás teda:)

dandiena

Nám pri vysokých horúčkach veľmi pomohol Brufen. Snažila som sa ho striedať aj s inými liekmi, ale len ak vystúpila nad 38.5, samozrejme. Ak je menej, tak nedávam nič. A pravdaže veľa veľa tekutín, to je hlavné, aj keby dieťatko veľmi nejedlo, dôležité je, aby pilo.

zemlicka32

ano, to je uplne normalne a bezne, ze vecery byvaju v tomto najhorsie. ja si musim zaklopat, ale u nas zatial vsetci zdravi.

michallinca

u nas to iste, uz je to zrejme uplne vsade a ziadne dieta sa tomu nevyhne. dcerka mala vcera vecer teplotu 39.2 a to uz je asi treti den, co ju to drzi. cez den ako tak v pohode, ale vzdy to pride na vecer.

erittrea

A teraz tá viróza, čo je rozšírená, prosím vás, to ešte ako dlho bude trvať? Ja už reálne nevládzem. Jedno dieťa doteplotovalo, teraz vracia. Druhému začali teploty. Je to neúnosné už.
Ako dlho trvali teploty vašim deťom?