po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
kazda tableta sa ale rozpucit neda, respektive nemala by sa. pri takych, ktore su obalene filmom je to dokonca az nerealne :D
ale tak zase uplne nasilu to do nej tlacit nemozes, aby si nevytvorila este viac odmietavy postoj k tomu. ked tak nenapadne podat, do niecoho primiesat, pripadne roztlacit tabletku alebo tak nejako. pri mojom krpcovi som to robila rozne, co si pamatam, tiez to neslo zakazdym uplne lahko.
Tak niekedy to proste inak nejde a aj keby to musím do nej dostať nasilu, tak to proste urobím, lebo je to pre jej zdravie nevyhnutné. Dieťa si s teplotou samo len ťažko poradí.
ja uz mam dvanastrocnu slecnu, takze toto mame nastastie uz za sebou a neprotestuje pri podavani akehokolvek lieku, za co som samozrejme vdacna :D kazdy jeden rodic si podla mna prejde takym tym detskym obdobim vzdoru, kedy dieta nesuhlasi fakt ze s nicim.
Ja zvyčajne si viem dať tabletku, ale dcérke rozhodne podávam sirup. Aj keď teda viem, že by tú tabletu prehltnúť dokázala, ale keď je dieťa choré, tak ho logicky trápiť takým niečim nebudeš.
a vyslovene tabletkami sa ti podarilo tu teplotu znizit alebo akou formou si ho uzivala?
tiez som mala covid, ale podarilo sa mi z toho dostat celkom rychlo, co som akoze sama prekvapena, pretoze vacsinou to takto vobec nemavam. ale co sa teplot tyka, mala som asi dva dni len a vystrabila som sa z nich vdaka Brufenu. ten mi pomohol zrazit tu horucku velmi rychlo.
no fakt ten covid kazdy prezival uplne inak, to som si vsimla. 100 ludi, 100 symptomov.
Nie, praveze teplota ma netrapila dlho, to bolo ozaj jeden den a dost, tu si viem zrazit sama raz dva, ale vsetko ostatne bolo zle. Neskutocny kasel, tak ma dusilo, ze som spavat nemohla napriklad.
no a lezala si vyslovene kvoli teplote alebo co ti vlastne bolo? ake si mala priznaky?