Zdravé a lacné stravovanie

Príspevok v téme: Zdravé a lacné stravovanie
tinkuska

Má niekto nápady ako sa zdravo stravovať ale pritom neminúť majland? Lebo to ma odrádza najviac.. Chcela by som zmeniť životosprávu, jesť zdravšie, hlavne by som chcela odkysliť organizmus, podporiť trávenie a trochu detoxikovať organizmus.. Našla som kadečo, ale všetky prípravky stoja velke peniaze, nemam predstavu ake jedlá si pripravovať. Jeden den zacnem, ale na druhý uz mi dochadza fantázia a zas siahnem po obycajnom chlebe s maslom a salámou :(( má niekto nejaké nápady z vlastnej skúsenosti?

nurse87

carolinka a presne aj tie si kupujem a patria medzi tie, na ktore som narazala... len som ich tu nechcela konkretne spominat, no som rada, ze si tak spravila ty...

car_olinaSS

Ked vidim nurse, ze si spomenula viac % sunky, tak mi neda nespomenut vybornu znacku Krasno...

Od nich masove vyrobky su vynikajuce a tiez su viac %...
Kto nepozna, tak nech vyskusa...

nurse87

dobre si spravila, ved to zase pre kazdeho zdrave nie je!... najlepsie je stravovat sa normalne, so vsetkym co k tomu patri... pestovat si domacu zeleninu, kupovat si viacpercentne sunky, jest syry - lebo tie obsahuju vela bielkovin, atd... toto uz kazdy pozna a treba sa toho aj drzat!...

zitnanka58

A na čo je dobrá tá kokosová voda? Neviem, ja som jeden čas jedla kokosový olej a mala som z neho potom riadne žaludočné problémy. Odvtedy som si povedala, že už nikdy viac to do úst nedám!!! Fakt sa neoplatí riskovať s takýmito vecami. Chcela som silou mocou schudnúť a potom to tak aj dopadlo :((( Teraz už radšej jem úplne všetko a s mierou a váhu už mám rok stále rovnakú :))

tanickam14

@ janicka765JE zeleninka zo zahrady je ta najlepsia, milujem ju aj ja:))) A co sa tyka tych masovych produktov, tak tie su vynikajuce! Len tie kupujem domov, lebo nam vsetkym chutia:))) Doporucujem vyskusat;))

janicka765JE

ahojte ludkovia :) som rada, ze je tu tema aj o zdravej strave :) mam ju velmi rada a snazim sa iba taku kupovat :) teraz je super to, ze je leto a ze zeleninu mam total BIO, kedze je z nasej zahradky :) no chcela by som sa spytat, ake mate skusenosti s masovymi produktami Krasno? chutia vam?

BJ 2

sunnyball13, neni za co.
Co sa tyka kokosaku, mam na to cuch aj chut, kedze ho odvtedy jem pravidelne. Ten lacnejsi nieje o moc horsi, od tych superdrahych. Nejaky rozdiel tam je, citim ho, ale stale su to dobre oleje. Totiz ked je BIO a extra panensky, musi splnat urcite kriteria, a v BIO produkcii su kontroly este prisnejsie. No a ako vravim, za 8 eur/kg sa momentalne da kupit Franz Keiser BIO z tesca, ako je trochu horsi nez napriklad Purity vision z DM, alebo tie ine za 16-25 eur/kg, ale ten rozdiel je tam mozno tak 10-20%. Chutovo mi lepsi pripada purity vision to ano, ale rozhodne to nieje nejaky odpad, stale je nadpriemerne dobry. Cize za mna, odvtedy iny nekupujem, priplacat 50-100% za o trochu lepsiu kvalitu mii pride zbyfocne, hlavne ked uz 8eur/kg nieje prave najmensia polozka, hlavne ak ho pouzivas pravidelne (aj na kozmiticke ucely).