Schudnut- brucho + stehna+ zadok

Karolinnka

ahoj anjelicek:) presne tak , urcite schudes do maja :) a schody su perfektne na vycerpanie energie takze ok ! a popripade ked uz nebudes na 5 vladat zober vytah :) no ovocie ma vela cukru sice nie ako twix ale ma takze skor zelenina ale ovo si daj skor na ranajky tak ziskas pravidelnu stolicu... velmi dobre su aj susene slivky a activia slivkova z ktorej pojdes lahko na wc :) urcite schudnes :) musim aj ja 5 kg :) drzim ti palceky :)

puska

ja som vážila 55 viem, že to nie je moc ale na moj vek a výšku ideálne...no a chtiac-nechtiac som za 4 mesiace schudla na 49 a to pravidelným sexovaním...no ale teraz by som znova rada pribrala aspon niečo nad tých 50...

anjelicek

karolinka
takze ked budem jest tak styrikrat za den v mensich porciach, po piatej nic nejest,chodit po schodoch(mimochodom byvam na osmom poschodi:-) )a skakat kazdy den na svihadle,tak mohla by som schudnut tak 6 kg do maja??? a inak s tym ovocim som tu niekde citala,to po piatej ani ovocie nejest???

Karolinnka

ozaj a este celkom ok stranku som nasla, www.wanda.sk je tam vela fajn rad o tejto teme , fakt si to pozrite aj napr co mate a co nie a tak...

Karolinnka

inak dakujem za tuto stranku ze existuje, vela veci si tu navzajom poradime a mozno si tu aj kamosky najdem :) uz som sa registrovala tak je fajn :)

karolinka :)

DRZIM VAM PALCE A DUFAM ZE SA MOZNO RAZ STRTNEME V LETE NA JAZERA A BUDEME KECAT S PEKNYMI RITKAMI :)a ked vas mozem poprosit piste aj vysku aby som si vedela predstavit vasu postavu pred a po... dik (keby ste si chceli zmerat vas bmi tak stranka www.zonaona.sk)/ :)

karolinka :)

ahojte huraaa a sydney :) takze papala som napriklad nie 3 rozky biele ale 1 aj pol celozrnne (v tom som myslela tu mensiu davku,potom nie 2 rezne a zemiaky ale 1 a zeleninovy salat, po case uz som rezne striedala do salatu syr...proste pred tym som jedla ja ked som uz nebola hladna a zacala som ze dala som si trosku tak aby som necitila ze mi to sedi v zaludku a potom po tych 2aj pol 3 hodkach zase nieco tiez nie tonu :) ano po 17 som musela vydrzat a nejest a cvicila som , naozaj pomaha skakat na svihadle ako tu pisali..a myslim ze prve vysledky boli az o 2 tyzdne ale tak to islo rychle ze vzdy po vystupe z vahy som mohla byt na seba hrda a poviem vam ze ma to viac a viac posuvalo cvivit. dievcata ale naozaj musite cvicit proste vas kaloricky vydaj musi byt vacsi ako prijem ... drzim Vam palce e sydney neboj ja som dala tiez na vianoce diete po krizoch :) rozpapala som sa aj vecer ale priznam sa ze iba ovocie:) teraz aj ja sa ukludnim lebo chcem ist na 60 kg mam okolo 63 ... dokazete to ! a este mne velmi pomohlo ked som si z netu stiahla obrazok krasnej zeny s nadhernou postavou a vzdy ked som ju videla tak aj ked sa mi nechcelo som isla a som stastna ze som to dokazala :)

huraaa

karolinka, ak som dobre rozumela, tak si jedla kazde 2,5 hodiny malo a cvicila si. a po 17.h si nic nejedla.
Co je to jedna porcia ??? kolko je to malo ? a potom este, kedy si zbadala, ze mas prve kilo dole ???
diiiik