AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
a este nieco tieto diety a hluposti hociake cvicenia a knihy a neviem co to, to je len reklama.....
ak budete obmedzovat moc masneho co ani babam nechuti, vela pit a viacej zeleninky a ovocia
a budete behat 3-4 krat do tyzdna kolo hodinky nemozte pribrat len schudnut alebo sa spevnit... no a nejest vecer vela staci ovocna mysa:) a co sa tyka zsladkeho to sa vybeha pokial toho nieje az prilis moc..
ahojte, necital som ine prispevky, tak mozno budem dakoho opakovat...
dievcata, zeny ak chcete mat pevne zadky a stehna tak behajte a najlepsie po kopcoch alebo striedat a ked nevladzete nevadi tak rychla chodza, 5 - 10 krat a ziskate trosku kondicky a uz budete viac vladat, len sa treba zapriet..
no ak nemate samozrejme zdravotne problemy dake neviem:)
ale co sa tyka zadky stehien chodza, rychla chodza a potom poklus popripade beh do kopca je najlepsie...
budete mat take pevne a pekne stehna a zadky, ze sa chalani zblaznia... a samozrejme papat vela ovocia a zeleniny;) brusko tam je to behanie a raz denne urobit 3 serie brusakov kolko najviac urobite a par cvikou na spodne brusko co vam poradi kazdy kto chodil do posilnovne a brusko bude krasne:)
no a pokial mate siroke bedra tak to iste len to bude stale trosku sirsie, ale aj doleziete je vnutro nie vyzor na to nezabudajte:)
pekny den a vela uspechov vo formovani postavy:)
Ak chceš schudnúť a cítiť sa fajn, začni cvičiť kalanetiku. Dostať kúpiť knihu alebo video kazetu. Pravidelné cvičenie ti pekne sformuje postavu a spevní svalstvo.Ja to mám odskúšané na sebe, cvičili to aj moje dcéry. Nedrž žiadne blbé diety. Potom ti stači cvičiť tak 15 minút denne. Na chudnutie ti pomôže užívať omega kyseliny, dostať kúpiť v lekárni, spalujú tuky a znižujú aj cholesterol.
anjellita pozri si stranku 2 alebo maje maily co som sem pisala a radila babam ako maju chudnut :)
mne nic nepoviete, pretoze som tu prisla neskoro alebo co? :( tak dakujem no...uz som sa aj zaregistrovala, tak hadam ma zaregistrujete aj vy no ......
ahoj sydney:) teda anjel neviem ale kedze to mam odskusane na svojej kozi snazim sa poradit:) dufam ze sa Vam to podari a bude a je super ze si odolala:)
pentium: myslis, ze je to ich chyba? Podla mna to z nich urobili muzi, lebo kto by chcel tucnu babu a ked priberie to kilo naviac, tak sa zacnu pozerat po druhych. To za prve.A po druhe, ked chcu chudnut, tak nech chudnu, co sa staras. Nesed za kompom a rob radsej nieco zmysluplnejsie.
toto vase chudnutie mi pripada ako posadnutost:d
vy ste teda trieda:D
to karolinka: ty si tu anjel strazny vsetzkych realnych diet a chudnuti!:D
to najelicek: drzim palce s dietou!:)
ja mam 177cm,a teda tipujem ze mam 70kg,dufam ze nie viac!lebo ked som isla na zaciatku semestra na VS,tak som vazila 65kg,ale na intraku som zacala vela a nepravidelne papat:(a pritom v IBM mi vysla terajsia vaha ako idealna,to urcite!to tak nenecham! ja som tiez zacala chodit peso schodami,a po 17.00 nepapam,je to brutal,ale da sa,a dnes som mala pred sebpu misu s kolacmi a nedotkla som sa ani jedneho,hned je to iny pocit!:)