Schudnut- brucho + stehna+ zadok

dusollini

VSETKY DIETY A CVIKY SU O NICOM KED TI MAM PRAVDU NAPISAT VIES MOZES JEST ZELENINU KAZDY DEN NEJEST PO 17,HOD A CVICIT KAZDY DEN AJ TAK NESCHUDNES PRECO SPYTAJ SA SAMU SEBA POZRI SAS ZIVOT IDE DALEJ A NIE JE OTOM AKO VYZERAME ALE CO JE V NAS

dominika3134

caw mam 14 rokov a potrebujem schudnut na bruchu a na zadku no nieje to lachke keby ste mi stim mohli pomoct bola by som velmi rada

matilda

jasne,ze pomaha nejest po 5tej..aj tie jedla 2x denne..uz si rovno mohol napisat,ze ked zacnem pit len vodu tak telo si zvykne a zacne potom priberat,hej jasne..ach.....

rose

thak no ja som sa dnes dozvedela zee teda nic nove hej ze na chudnutie je dobre bicykel a hlavne beh ale potom ked zabehnete thak po nejakych 10 sekundach si zmerajste pulz a ked je vacsi jak 130 tak zacina pracovat metabolizmus a tym padom nejako sa spaluju tuky thaaze skusme tak zrobit

bruno01

pre nika 8-)
Pokial jes iba dve jedla denne iste to neskonci dobre, po case prestanes xudnut a mozno zacnes dokonca priberat, metabolizmus sa nastavi na \"setrenie\" lebo aj pri dostatocnom mnozstve potravy je dva krat denne jest uboho maaaalo. Takties je \"sprostost\" nejest po 17 alebo po inej hodine. Posledne jedlo dna by nemalo byt neskor ako DVE HODINY pred spankom. Ak sa najes o piatej a ides spat o pol noci to je 7 hodin bez jedla a telo je z toho uplne rozhasene. Najlepsie je jest az 6 krat denne v malych davkach a hlavne veeelllaaa zeleniny.

bruno01

pre nika 8-)
Pokial jes iba dve jedla denne iste to neskonci dobre, po case prestanes xudnut a mozno zacnes dokonca priberat, metabolizmus sa nastavi na \"setrenie\" lebo aj pri dostatocnom mnozstve potravy je dva krat denne jest uboho maaaalo. Takties je \"sprostost\" nejest po 17 alebo po inej hodine. Posledne jedlo dna by nemalo byt neskor ako DVE HODINY pred spankom. Ak sa najes o piatej a ides spat o pol noci to je 7 hodin bez jedla a telo je z toho uplne rozhasene. Najlepsie je jest az 6 krat denne v malych davkach a hlavne veeelllaaa zeleniny.

123456

to domino: nechudne sa vyberovo... neznamena, ze ked spravis 1000 brusakov denne, tak ze schudnes prave na brusku... -odkaz odstránený- je tam clanok Staci 1000 brusakov? precitaj si... aj ostatne... a neco sa z toho naucte babenky...

klifon

S mojou znamou sme chodili cvicit tae - bo. Ale nedavno to u nas zrusili . Babenky nema niekto cd - cko s tymto cvicenim?