AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
to karolinka: strasne si ma potesila svojim prispevkom,lebo ja som momentalne v situacii ako ty pred rokom-ibaze vazim 70kg:(tiez chodim na intrka a ta nepravidelna strava sa na mne dost odrazila:(ibaze je novy rok a cas predsavzati a presne chcem schudnut tak ako si ty pisala,aj ten sposob-lebo cokolady sa ja nikdy nevzdam!dakujem za tvoj prispevok!!!
dominika3134, uz som pisala ako treba na to :) precitaj si :) fakt pomaha:) drzim palce
pre rawenna
to treba postupne dlhsie a dlhsie skakat...najprv zacni skakat tolko kolko vydrzis a potom to po dvoch troch dnoch zacni o trosku dlhsie skakat...
ahoj julliska ja mam 17 a vysku 177cm pred rokom som vazila 75 kg a teraz 61 ,14kg som dala dole a vies cim ? ziadna delena strava vsetko som jedla a j cokoladu a poviem ti ako som schudla kazde 2aj pol hodiny som jedla malo ziadnu extra porciu proste normal a po 17 nic, najprv prve 2 tyzdne som plakala ako som hladna a bolo to zle lebo som bola naucena jest este o 22 vecer no premohla som sa mala som vytuzeny ciel a mam velmi pevnu volu tak som to vydrzala zrazu po 2 tyzdnoch si zaludok zvykol samozrejme som na stac. bicykli bicyklovala najprv to bolo po 15 min lebo som uz nevladala postupne som si davala viac o 5 az 10 min a zrazu kg isli len tak dole :) a este som aj brala antikoncepciu co kazdy hovoril ze priberiem no jasne 14 kg dole ! takze pravidelne papaj po17uz nejedz ked nevydris daj si pomaranc alebo ovocie , zeleninu..ale skus to, cvic a chodievaj po schodoch hore.. drzim ti palce uvidis ak ma posluchnes budes do pol leta fit :)ak by si nieco potrebovala poradit moj mail je karolinka.m@azet.sk
ahojte,ja som dva roky chudla sest kil,mala som nadhernu postavu,behala som po schodoch a ked nebol cas ani na to,tak som jednoducho jedla menej a nejedla po piatej.ale teraz som nastupila na vysku,mam nepravidelnu stravu,nemam cas na cvicenie a za 4 mesiace som pribrala 8 kil.neviem co robit,som nestastna.pomoooc
Ahojky potrebovala by som schudnut v zadku, stehnach a bokoch co mam pe to robit??? pomozte mi dikes
ahojte všetci ja som schudol za pomaci pripravku tvz. LIPOXAL je to fakt super ale treba k tomu prisposobiť jedenie
pre mirka023
a kolko hodin denne odporucas skakat na svihadle a kolko krat do tyzdna dakujem
AWojte Babenky...mam jednu skwelu radu pre vas....ked chcete mat krasnu postavicku do leta cvicte Tae-bo tam za hodinku vypotis tolko kalorii nie ak pri normalnom aerobicu a je to super ja som tak schudla za mesiac 10 kil...ale samozrejme vela zeleniny a ziadne biele pecivo a sladke pecivo ...ale aj tak si myslim ze teraz je este skoro chudnut v januari..idealne je tak na jar
Dievcata vsetky co chcete schudnut!
najlepsie na vytvarovanie postavy je svihadlo!!
Taze odporucam vam iba skakat a skakat a za niekolko hodin skakania budete mat pevne stehna a zadok(a ziadna celulitida!!! ;-))...ehm ehm...jasne ze treba aj popritom zdravo jest...taze vela stastia do chudnutia
p.s.:je to odskusane;-)