AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
aj ja chcem chudnut tiez niesom zastankyna diet,menej prijat a viac vydat,ale ja zase miluljem cokoladu musim ju mat kazdy den aspon kusok co sa tyka jedla vela toho nezjem cokolada ma zasiti ale jem blbosti.tiez si dam cokoladu aj ked nanu nemam chut nemozem mat nic doma pretoze potom na to myslim kym to nezjem.od pondelka chcem zacat chodit do posilky chcela by som aj osobneho trenera nepoznate nejakeho fakt dobreho aj za rozumnu cenu som z presova.
anjelita:
hej dajme ´´sutaz´´:)
mne na boky pomohlo ked som cvicila klasika tie ohyby do boku.
karolinka, citala som vseetko pozorne. len som nikde nenasla sposob na zhodenie tych mojich bedier ... aj som sa podla toho zacala riadit..este mi aj pomohlo, ze pred 5 dnami som zjedla nieco divne, tak som nemohla nic zjest, bo som cely den vracala, takze sa mi stiahol zaludok, takze uz ani tolke porcie nezjem ako doteraz :D .. proste som si zvykla .. je pravda, ze vcera som si neodpustila jeden kusok z kindercokolady(I love her), ale bol to len kusticok ... a ako sa mi da, chodim lyzovat, korculovat a ked nie to, tak domaci aerobic, pretoze tuto nemame ani poriadne fitko ... inak videli ste tu reklamu v novom case? ze dva mesiace idu chudnut piati ludia s ich pomocou...dajme "sutaz" ... ze kolko my schudneme za tie dva mesiace ... co poviete? :D
sydney:
ja ako som nastupila na vysku mala som 50 kg.vysku mam 167.BMI mi tiez ukazovalo podvahu ale mala som fakt krasnu postavu,ziand evytrcajuce kosti.v decembri som sa vysplhala na 58 kg,teraz mam 56,chcem to dat na 50 znovu do leta.ja nie som na intraku,cestujem do skoly,al etiez mam nepravidelnu stravu,chodim domov neskoro,vzdy hladn aako vlk a potom som si vzdy lahla a ucila a kila isli hore a hore...potrebovala by som zhodit hlavne na stehnach a zadku,ale taktiez z brucha.
karolinka:
vcera predo mna postavil priatel tanier pizze,juuuj tak mi vonala,slinky mi tiekli,ale som hrda,odolala som a nezjedla som nic po piatej,iba pila cistu vodu:)myslim ze uz to pojde,necitim uz ani hlad po piatej.dokonca ked jem sa citim plna,takze mensie porcie naozaj musim davat.ach jaj,s tymi zubami to pbudem mat asi podobne,ale nemozem najst dobru zubarku tu pobliz:-(ale iste je ze aj ja musim nieco s tymi 8 spravit
zdravim..pozorne som si čitala tieto prispevky,aj ja by som rada schudla ale naozaj je to tažke,a hlavnu ulohu zohrava aj metabolizmus a zriesct sa hranočlekou to bude fakt tažke a ešte pre mna takeho labužnika no nejako to už zvladnem ..a držim palčeky všetkym ktore chcu schudnut DOTOHO
a co sa tyka behania po schodoch neni to dobre na klby, to neodporucam...
a netreba behat staci aj rychla chodza
juuj to je len dobre..
to nebolo myslene na vas, pisal som, ze necital som ostatne...
ja mam namysli skor tabletky a tak a neviem aj celkovo casopisy a tak...
vedel by som sa vyjadrit mozno keby som vedel co je to kalanetika:)
borovica ved jasne ja neradim ziadne diety , ked si pozries co som pisala tak som odporucala babam papat vsetko len v mensich davkach a po 17 nejest ja tiez nie som zastanca vseliakych diet.... samozrejme vela pohybu
a este nezabudajte, ze najkrajsia je vnutorna krasa;)