Schudnut- brucho + stehna+ zadok

Karolinnka

ahoj anjelicek, to sa tesim :) dakujem ti velmi pekne :) jasne ved pohoda , ked nepaps vecer tak schudnes aj tak :) som rada ze moja skusenost vysla aj niekomu inemu :)

anjelicek

ahoj karolinka,tak vsetko najlepsie:) uff,no dari sa,schudla osm jedno kilecko zatial a robim preto teraz maximalne to ze nejem vecer,mrzi ma ze nemam cas na cvicenie,ale idem do skoly,pridem zo skoly a zasa sa len ucim:-(((tak snad po skuskovom zapojim aj cvicenie.

Karolinnka

pravda, aby si vedela tak tu nevysedavame , napriklad teraz som prisla z posilky tak netrep somariny prosim ta....

anjellita

no ok.....a nemohla by si to niekde uploadnut? pr. na rapidshare or tak niekde....tak to nevies, je to jednoduche .. a potom mi len posles link ....

Karolinnka

ahoj anjelicek ako sa mas ? ja poctivo cvicim a vecer nepapam , ale kedze som vcera mala narodky18 tak o 20:00 som isla do mc donalds a dala cokoladovy shake :) ale nejedla som :)

tina

caufte baby citala som ze niekto z vas ma teubo ak by si bola taka dobra poslala by si ho aj mne.moj mail je kolkarka@atlas.sk dakujem moc