AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
ahoj anjelicek, to sa tesim :) dakujem ti velmi pekne :) jasne ved pohoda , ked nepaps vecer tak schudnes aj tak :) som rada ze moja skusenost vysla aj niekomu inemu :)
ahoj karolinka,tak vsetko najlepsie:) uff,no dari sa,schudla osm jedno kilecko zatial a robim preto teraz maximalne to ze nejem vecer,mrzi ma ze nemam cas na cvicenie,ale idem do skoly,pridem zo skoly a zasa sa len ucim:-(((tak snad po skuskovom zapojim aj cvicenie.
pravda, aby si vedela tak tu nevysedavame , napriklad teraz som prisla z posilky tak netrep somariny prosim ta....
dufam ze sa podarilo, vyskusajte ci to ide stiahnut :)
rapidshare.com
boshe ludia vy fakt chcete schudnut???
TAK POTOM TU NESEDTE A CHODTE SA HYBAT!!!!
no ok.....a nemohla by si to niekde uploadnut? pr. na rapidshare or tak niekde....tak to nevies, je to jednoduche .. a potom mi len posles link ....
ahoj anjelicek ako sa mas ? ja poctivo cvicim a vecer nepapam , ale kedze som vcera mala narodky18 tak o 20:00 som isla do mc donalds a dala cokoladovy shake :) ale nejedla som :)
anjellita, nepojde to:( skusala som to, ale je to velky subor a ani gmail to nevezme
anjellita@gmail.com
diky ti moooooc