Schudnut- brucho + stehna+ zadok

kyblik

baby, mam 35 min tae-bo, napiste sem maily a poslem vam:) dufam, ze to pojde, kedze je to asi dost velke, ved vyskusame:)

Karolinnka

ahoj anjelicek:) ale tak ja tiez nepapam po 17 a poctivo odolavam:)kedze ja som vegetarianka tak ja iba zeleninu a ovocie papam a ml.vyrobky a teraz aj dost cvicim tak do leta by to mohlo byt zasa ok :)tak ti drzim pale na skusky:)

anjelicek

mne sa z brusakov brucho este viac zvacsilo.
karolinnka, no vdaka ze si hrda.:-) po piatej uz nejem,ani ma to uz nenapadne a vlasten ani nemam kedy lebo sa stale ucim na skusky:-( a ty ako?dari sa?

tatinka

na brusko su vhodne brusaky. casom si zvyknes a nebudes citit svaly po 10 pokuse o zdvihnutie. dokonca som si to zacala stopovat. ked som zacinala za minutu som spravila nejakych 30. teraz v pohode 50.

na stehna je dobre svihadlo. v horolezeckych potrebach najdes lano, vyber si vhodnu hrubku, kup si 1,5-2 metre a skac na tom. je to lepsie lebo je pevnejsie ako tie detske svihadielka a tym ze je pevnejsie posilujes aj ruky.

na zadocek je dobre ak robis pohyby nohami. neviem ako sa to vola tak to opisem dopodrobna:
postavis sa, pred seba si das stolicku o ktoru sa chytis rukami.jednou nohou stojis a druhou robis pohyb: najprv koleno co najvyssie hore, a pomaly davas nohu dozadu, pri tom ju vyrovnavas. je dobre ak to robis sviezim tempom. 50krat a vymenis nohu... a robis to tak dlho ako vladzes. a hlavne!! ma to efekt.

a este jeden cvik: klaknes na kolena, zadok das na pravu alebo lavu stranu a sadnes si. a potom ho dvihas hore a presadnes na druhu stranu. a zase spat. hlavne sa neodrazaj rukami. potrap zadocek a on si zvykne. opakuj 100krat. super je ze pri tom mozes pozerat telku.

borovica

lolo
kalenika je druh cvičenia, kde sa posilňujú a spevňujú svaly, má výhodu, že ju môžeš cvičiť pohodlne doma kedy ti to vyhovuje a už po pár dňoch vidíš výsledok.Okrem toho uvolňuje aj psychické napätie a pomáha odstrániť aj niektoré zdravotné problémy, únavu a stres. Môžu ju cvičiť všetci bez rozdielu veku a pohlavia.

Karolinnka

ahoj anjelicek :) jej som rada ze si pizzi odolala:) len tak dalej, je super ze mas pevnu volu :) aj ked ta nepozanm som na teba hrda :)