AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
ahoj anjelicek, ja mam brucho 74cm, boky, 90cm a stehna trapia aj mna a mam 53cm... na stehna je dobre skakat ako na svihadle a to pomaha a ja som tiez zo zaciatku necitila nic az postupne.. a co vacsinou jedavas ? ako sa stravujes ? ked by si mala problem s nafukovanim tak espumisan si kup..
hm, a ako dlho uz chudnes? skus tu activiu inak...ta by mala zabranit plynatosti (teda neviem, co si myslela tym velkym bruchom hh) ... btw na tie boky mas pekne cislo, a to brucho...co tak brusaky kazdy volny cas co nic nerobis? podla mna by to mohlo pomoct...ja som kedysi spravila 500-1000 brusakov za DEN a za 2 tyzdne som mala 5cm dole....ani som nedavala ziadnu dietu...len potom som prestala tak sa par cm vratilo...staci len pokracovat..nemusis tak vela, ale aspon 200 za den..
karolinka:
schudla som sice z 58 na 55 - 56,ako kedy,ale vobec to nevidim,ani necitim sa lepsie.mam pocit ako keby stehna narastli a vecer mam brucho ako v piatom mesiaci.kolko mas vlastne v bruchu cm,boky,stehna?ja mam pas 84,boky 92,stehna 57 :-( fnuk
mam 165 cm a 48 kg a stale som tucna brucho, zadok, stehna, nohy :( ale ved zit z niecoho musim :(
paradicka na spevnenie, takze to budem cvicit kazdy druhy den a tie ostatne dni aerobik....dik moc fakt
jj...prave to idem vyskusat...a ako sa ti zatial dari?
tak super:)
nie nie, ja radsej aerobic, step a bike:) ja chudnem stravou, nie cvicenim, pri chudnuti je podstatna strava 80% a cvicenie 20% :) musim sa prisposobit...
drzim palce:)
ano kyblik, islo....este som neskusala, ale trocha som pozrela...uvidime...a ty si vdaka tomu schudla?
islo vam to taebo stiahnut?
Drzim palce baby. Mne sa nedari vecer nejest, vtedy na mna pride nervozita, tak jem a hlavne chrustam.