Schudnut- brucho + stehna+ zadok

Karolinnka

ahoj anjelicek, ja mam brucho 74cm, boky, 90cm a stehna trapia aj mna a mam 53cm... na stehna je dobre skakat ako na svihadle a to pomaha a ja som tiez zo zaciatku necitila nic az postupne.. a co vacsinou jedavas ? ako sa stravujes ? ked by si mala problem s nafukovanim tak espumisan si kup..

anjellita

hm, a ako dlho uz chudnes? skus tu activiu inak...ta by mala zabranit plynatosti (teda neviem, co si myslela tym velkym bruchom hh) ... btw na tie boky mas pekne cislo, a to brucho...co tak brusaky kazdy volny cas co nic nerobis? podla mna by to mohlo pomoct...ja som kedysi spravila 500-1000 brusakov za DEN a za 2 tyzdne som mala 5cm dole....ani som nedavala ziadnu dietu...len potom som prestala tak sa par cm vratilo...staci len pokracovat..nemusis tak vela, ale aspon 200 za den..

anjelicek

karolinka:
schudla som sice z 58 na 55 - 56,ako kedy,ale vobec to nevidim,ani necitim sa lepsie.mam pocit ako keby stehna narastli a vecer mam brucho ako v piatom mesiaci.kolko mas vlastne v bruchu cm,boky,stehna?ja mam pas 84,boky 92,stehna 57 :-( fnuk

kyblik

tak super:)
nie nie, ja radsej aerobic, step a bike:) ja chudnem stravou, nie cvicenim, pri chudnuti je podstatna strava 80% a cvicenie 20% :) musim sa prisposobit...
drzim palce:)