Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnut- brucho + stehna+ zadok

anjellita

tie brusaky ako kedy...vola sa to skracovacky inak :) a ked som robila tie uplne, tak som mala hlavne vystrety cely chrbat. chapes nie zhrbeny. a ta activia, odporucam aj ja :D...ozaj dolezite po kazdom cviceni je natiahnut si svaly..napr brucho..to uz hadam vies ako..inak dobry cvik na podbrusko je aj taky, ze lezis na chrbte, ruky vedla tela, vystries nohy do vodorovnej polohy a potom ich k sebe pritiahnes, ale nepolozis na zem! skus tak 20-25x 4/5 serii..na kolko sa citis

Karolinnka

anjelicek, to dobre papas,s tym travenim je mozne ze mas problem.. nechcem robit reklamu activii ale ked mam pravdu napisat tak mam ich plnu chladnicku a rano si dam vzdy a vsetko je potom tak, ako ma byt :) skus to..

anjelicek

karolinka,juj to brucho ti zavidim.no myslim ze mam problemy s travenim lebo ked nieco zjem tak este vecer mi je z toho zvlastne.nafuknute brucho a tak.espumisan mam ale to by som ho musela jest cely den.asi zacnem activiu papat pravidelne alebo nieoc take.na ranajky zvycajne jem nejaky jogurt,alebo chlebik,potom nejake ovocie doobeda,obed,a potom do tej piatej nejaky celozrny rozok.

anjelicek

ahoj anjelita,brusaky som skusala davnejsie,ale zdalo sa mi ze mi stvrdlo brucho,ale tuk ostal na vrchu a ze sa mi zvacsil objem,ale mozno som ich nerobila spravne,lebo dost som citala o tom ake je dolezite pri tom dychanie.a robila si len take kde nadvihnes trup,ale sklapacky(ci ako sa volaju)ze sa posadis cela?

prutik

tak baby, to mate naozaj pekne miery...ja mam 60cm stehno,75cm pas, 80cm brucho, 100cm zadok ...... a vaha 60kg .... takze budte so sebou spokojne naozaj!

vendou

A baby prosim ta v 16 rokov a chcete chudnut.... Nie vzdy baby ste tlste :) skoda ze neni nejaka fotka :) lebo ty nemusis byt tlsta ale mozes to mat "v postave".

vendou

dievcata uvedomte si ze sa neda chudnut len na urcitych miestach.. Aerobne cvicenie a dobra strava je zaruceny uspech... len netreba byt lenivi.
Odporucam beh, svihadlo, plavanie alebo bicykel. Vynechat cukrovinky a vyprazane jedla.