AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
jj som si min rok kupila nove korcule, ktore som este nepouzila, takze sa urcite stretneme :D
kocky, prave som spalila 200 kalorii :-D na steppery .. trvalo mi to 20 minut na najlahsej zatazi ... . Musela som sa podelit :-)) !! Odzajtra slapem 40 minutovky ! Tak sa tesim, ze konecne ten stepper mam :-) ,papa
dievcata ste velmi zlate a dakujem vam za prijemne sa citajuce slova :)! aj ja vam drzim palce, ved mozno sa raz stretneme nikde na korculiach :) a uplnou nahodou zistime ze to sme my chudnucie :)
karolinka, aj ja ta mooc obdivujem, a budem sa ta snazit napodobnovat:D...
dik anjelicek...
btw velmi by ma zaujimalo ze co je so zakladatelkou tejto temy :D
karolinka:
tak to si dobra ze tolko dlho sa dokazes takto stravovat:) obdivujem,si mi prikladom:) uz nech mame teplo a mozeme behat,korculovat..
anjelita:
nevadi,aj kilo je uspech:-)) len tak dalej.:-)
ja sa iba dobre stravujem, a papam tu activiu..nemam cas na cvicenie..resp. som nemala, bo som sa kazdy den ucila..ale ted uz vsetko oukey, a idem na to! ale kilo dolu slo...ale to sa v podstate nerata :)
ahoj anjelicek, ja mam tiez teraz dost skoly ale cvicim , no a schudnut som neschudla vela ale to preto ze ja uz tak rok sa stravujem tak moje telo uz nechudne ale ani nepribera.. no a aj ja zacne behavat a tak aby aspon 4 kg isli dolu :)
ahojte baby no zacala som s activiou,snad pomoze,este dve skusky musim zvladnut a potom zacnem uz nieco so sebou robit,neviem mozno behat,korculovat az nebude zima.koncom juna odchadzam na dovolenku tak chcem byt taka kransa stihla ako minuly rok:)a co vy?ako to ide?uz je nejake to kilo dole? drzim vam palce
brusaky na fitlopte su o 70 percent ucinnejsie ako normalne a pritom neboli chrbat a robia sa lepsie.