Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnut- brucho + stehna+ zadok

zuza

AJ JA MAM DOMA TRENAZER ALE MAM Z NEHO VESIAK NA PRADLO ALE OD ZAJTRA IDEM NA ZELENINOVU DIETU ASPON NA 3 MESIACE KED TO VYDRZIM TAK SOM SUPER

anjellita

ale nezatazujes...keby sa to mne stalo, neviem co by som robila, ale myslim ze by som im nieco odpapulovala..zrejme by to nedopadlo so mnou potom dobre, ale ja som prilis drza hh....
anjelicek karolinka ma pravdu..povedz mu, ze to nerobis prenho, ale pre seba..inak ti poradit neviem...
ale drzim obom palce ;)

bebe1

kocky uz mam stepper! Potrebovala by som od Vas poradit - ak mozete :-). Vpredu mam koliecko a ked s nim tocim ,,choditka" idu bud hore alebo nizsie ... to je ta zataz:). Mam to na najlahsej zatazi !a pripada mi az komicke, ze len akoby preslapujem na mieste ... kroky mi rata :-) len sa bojim, ze nieco robim zle. Teraz uz ozaj schudnem z toho blbeho zadocka :-)))) : Dakujem Vam velmi pekne :-)) !

Karolinnka

ja zijem v ba, samozrejme... no citim sa velmi zle mam niaku uzkost v sebe , neprijemny pocit a neviem sa sustredit, bojim sa a stale vidim ako na mna pozrel... no nebudem vas tymto zatazovat len mi je luto ze este take svine kretenske nevymreli.. a s tym papanim, chod si za svojim cielom a nedaj sa, tym ukazes aj to priatelovi ze svoj nazor si presadzujes!! proste povedz ze sa tak citis zle a robis to pre seba a nie pre neho lebo ti stale bude hovorit ako sa mu takto pacis... mne to hovoril tiez a ked som schudla tak ze aka si krasna a zrazu sa ma aj sam opyta ze ci idem cvict ..

anjelicek

ach jaj baby,citala som vase prihody s autami,a hlavne karolinka ta tvoja v buse.to je uz nieco..
dnes som prisla k priatelovi tak po siestej nieco a mala som tam uz nachystane masko a ryzu,tak strasne som bola nahnevana,ale zjedla som to ked viem ze to priatel varil pre mna.ale potom som mu vysvetlila ze cchem aby ma podporoval v chudnuti, ze si vazim ze sa o mna stara,ale nechcem aby ma vykrmoval.ze chcem byt taka ako ked sme sa spoznali,pekna stihla,nie ako teraz,nakysnuta buchta.ale neda si to vysvetlit,stale len ako sa mu pacim takto,ze nechce aby som schudla,ach jaj,uz neviem ako mu to vysvetlit.

anjellita

boa to su absolutni imbecili! esteze to u nas zatial nie je takto vyvinute tieto rasisticke zalezitosti...teda aj ked v tvojom pripade na to zrejme nemali dovod...kde vlastne zijes? ja na severe slovenska v takej zabudnutej dedinke....

Karolinnka

anjellita moja, a predstav si co sa stalo teraz mne asi pred pol hodinou v buse, omylom som drgla do niakeho dementa a on mi taku vrazil , este mi povedal ze som ku.. ciganska za to ze mam tamve vlasy... normalne mi je do placu.... cgcela som mu streknut kaser ale boli asi 3 a skinhedi tak este by ma tam dokopali....

anjellita

uff nechcela by som...ale hlavne ze si prezila :) mne sa raz stalo, ze som normalne stala na ceste a neviem preco som vykrocila, aj ked som videla, ze akurat ide auto s vozikom a ja som sa hlavou rypla roh toho vozika...nastastie to bolo na krizovatke pred mojim domom, takze to auto slo pomaly....

Karolinnka

anjellita ja som sice tie moje predala lebo to boli korcule pre rychlokorculiarov a kedze som musela mat tie co boli najlepsie tak som aj potom dopadla, musela som ich predat lebo som sa skoro na nich zabila,isla som na kolibu a niak som nevedela zabrzdit dole tak kopcom lebo bola nova cesta urobena este bola mastna a smykala sa,vletela som pod auto, este ze ma zabrzdilo ono lebo dole skalami by bolo horsie :))