Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnut- brucho + stehna+ zadok

anjellita

jezisi sory :D ja som to cele doplietla :D:D:D prepaac :)
och....a ako si zvladla skusku anjelik?
a nebude to zo stravy...priatel si predsa musi najst vyhovorku! pred nedavnom sme tu mali taky virus crevny..aj mna postihol, takze to moze byt aj to :)

anjelicek

ahojte baby,no mala som hnacky a zvracala som,teraz am cakaju vysetrenia,na skusku som napokon isla,mala som z chemie.este ma caka jedna z botaniky a potom lekari,kedze mam dost problemy s travenim.no a priatel?nevyriesili nijako,co sa tyka mojho chudnutia a stravovania sa stale hadame.nevie to rspektovat ze nejem po piatej a teraz vsetky tieto moje problemy priraduje k tomu ako sa stravujem:-( ach jaj.a co vy?

Karolinnka

ahoj anjelitta :) ja som s ateraz tu niako zamotala lebo ja s priatelom neviem co malo dopadnut :)...to anjelicek nieco riesil s priatelom ... ale inak ako sa mate baby ?

tana_2

ahojte ja som schudla za jeden den 2 kg som chora dva dni som nic nejedla a dnes som si dala asi 5-6 lyziciek obeda viacej domna nevoslo este niesom uplne fit.vsetko zle je na nieco dobre,citim sa akokeby som mala o 10kg nenej dokonca mam aj v pace o 2 cm menej takze mam 99cm katastrofa takze spevnovat,spevnovat,spevnovat.mam stiahnuty zaludok konecne.fakt ked budem zdrava musim apon raz v tyzdni si spravit den na vode o ovoci.clovek sa citi tak lahko.

anjelicek

mam pravdepodobne crevnu virozu:-( neviem ako pojdme zajtra an skusky,hadam mi to ustupi do rana.rano som vazila 54 a teraz 56:-( opat mam po radosti:-(

anjelicek

anjelita,karolinka:
pokusim sa mu to teda tak vysvetlit.zjedla som chlebik s pastekou a cibulkou pred piatou a tak mi je zle teraz...:-(