Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnut- brucho + stehna+ zadok

anjelicek

zajtra sa dozviem ako som napisala a uz sa pustim do cvicenia,tolko to tu slubujem,uz by som naozaj mala:)a ako sa vam dari v chudnuti?aj ja drzim palce:)

Karolinnka

ahojte baby, jasne do leta to zvladneme, ved sme spolu a skusku neboj urobis a ked by sa stalo ze nie tak je este 2 sanca nie ? neboj ved si sikulka :)) drzim vsetky prsty na nohach aj rukach :))

anjelicek

anjelitta nedrzim ziaden diety..na ranajky co ja viem,oblozeny krajec chleba,rozok,jogurt,alebo prazenica,na obed klasika co ja viem maso,ryza, potom poobede nejake ovovcie,alebo chlebik.sem tam nejaka sladkost.
este zajtra skuska,ale bojim sa ze ju neurobim na prvykrat,je dost tazka...

anjellita

nie, ty mas silu.kazdy ma silu! och joj..tie problemy..hm, a aku mas zivotospravu? skus popisaat jedalnicek..nedrz diety ziadne, bo to dopadne hroozne...ja papam 5krat denne do piatej hodiny...a cvicim kazdy druhy den...a f pohode..sak nemozes chciet schudnut za jeden tyzden no taak..do leta je este kooopa casu a spolu to zvladneme okey?? sme s tebou ;)

anjelicek

ahojte baby,vcera som robila poriadky v satniku a az teraz som si uvedomila ako som vlstane velmi pribrala.tolko nadhernych triciek..teraz sa mozem v lete len na ne pozerat..myslim ze nemam tu silu schudnut:-( noa ti emoje vysetrenia,mam strasn ehlupu lekarku.vobec mi netravi,je mi zle,mam problemy s vyprazdnovanim a ona mi ani len krv nezobrala a pripisuje to mojej zlej zivotosprave.ak mi to neprejd eod tyznde zoberiem kartu a idem inej lekarke.

anjellita

och boose anjelicek....to mi pripomina kamosku, lenze ona ma zapal mocovych ciest a vkuse chodila na vysetrenia, aj tak nic moc nezistili....posielali ju na gynekologiu, na vysetrenia mocu a taak...
dufam ze ti to rychlo prejde
no jasne karolinka, aj tebe no nee? :)

anjelicek

anjelita,.no super,len tak dalej :) neviem et ez coho,dnes som bola na dvoch vysetreniach,pondelok este na krv a potom sa uvidi.

anjellita

hm, a nevies ze z coho to mozes mat? vobec ti nezavidim, ale na tu skusku ti drzim palec...;)
btw dole 3 kilaaaaaa :D:D:D

anjelicek

zvladla som ju na C :-) este tu jednu a mam pokoj a mozem cvicit a venovat sa svojmu zdraviu a vzhladu.
teraz to bol ten virus,u nas na zahori je toho celkom vela.ale potiaze s travenim mi pretrvavaju uz dlhsie tak preto ti lekari.drzim vam palce:)