Schudnut- brucho + stehna+ zadok

anjelicek

ahoj karolinka:) 15 kilo? juj no super:-) mne sa to travenie uz upravilo trocha.jem tu benefibru a aj activiu,nie sice kazd den,ale aspon kazdy druhy a konecne chodim na wc:-)ale vahu mam stale na 55,sem tam 54.

Karolinnka

ahoj danulkaa, no tak zacala som tym ze pravidelne som kazde 3 hodky jedla a to mensie porcie ako pred tym.. po 17 :00 som naozaj nic nejedla a zacala na stacionarnom bicyk. bicyklovat najprv po 10 min postupne viac, 15kg islo dole samo len to chcelo dodrziavat toto!

Livi6

Pegi - ja ho mam,na mna neplati, tvrdo som na nom trenovala, potila sa a nic, bola som sklamana...kupil mi ho muz za 5.000, no vedela by som tie peniazky inac investovat

Karolinnka

caute baby, no s chudnutim som na tom ze 2 kg isli dole mam vyrysovane svaly na nohach a este uvidim ako to bude a na pravidelnu stolicu treba papat susene slivky.... drzim vam palce

anjelicek

anjelitta,neboj,urcite si tam nejako zvyknes a najdes kamaratov,a tych 10 km nie je tak daleko,mozes sa s kamosmi aj nadalej stretat:)no ja mam volno este tri dni tak beham kade tade lebo potom mi vypukne letny semester a zasa budme v tom istom kolotoci.akosi sa mi ale nedari schudnut.nezjem toho vela,po piatej uz vobec nic,maximlane zeleninu,mam aj tu benefibru na travenie a papam activie,ale nejake zazraky nevidim,iba to ze som zacala chodit kazdy den na wc,ale aj tak sa citim stale plna,ako balon:-(
a co vy babenky,ako sa dari?myslim na vas a drzim palceky:-)