AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
ahoj karolinka:) 15 kilo? juj no super:-) mne sa to travenie uz upravilo trocha.jem tu benefibru a aj activiu,nie sice kazd den,ale aspon kazdy druhy a konecne chodim na wc:-)ale vahu mam stale na 55,sem tam 54.
ahoj danulkaa, no tak zacala som tym ze pravidelne som kazde 3 hodky jedla a to mensie porcie ako pred tym.. po 17 :00 som naozaj nic nejedla a zacala na stacionarnom bicyk. bicyklovat najprv po 10 min postupne viac, 15kg islo dole samo len to chcelo dodrziavat toto!
Karolinka....
mozes prosim ta nejak strucne napisat, ake zasady si dodrzovala, ked si chudla ??
Pegi - ja ho mam,na mna neplati, tvrdo som na nom trenovala, potila sa a nic, bola som sklamana...kupil mi ho muz za 5.000, no vedela by som tie peniazky inac investovat
ahojte tak ja neviem co sa to porobilo ale aj ja ma problem zrazu s travenim.... kurnik....
caute baby, no s chudnutim som na tom ze 2 kg isli dole mam vyrysovane svaly na nohach a este uvidim ako to bude a na pravidelnu stolicu treba papat susene slivky.... drzim vam palce
pegy keby som vedela co to je,tak by som ti mozno aj odpovedala:) ale myslim ze kazde cvicenie pomaha:)
anjelitta,neboj,urcite si tam nejako zvyknes a najdes kamaratov,a tych 10 km nie je tak daleko,mozes sa s kamosmi aj nadalej stretat:)no ja mam volno este tri dni tak beham kade tade lebo potom mi vypukne letny semester a zasa budme v tom istom kolotoci.akosi sa mi ale nedari schudnut.nezjem toho vela,po piatej uz vobec nic,maximlane zeleninu,mam aj tu benefibru na travenie a papam activie,ale nejake zazraky nevidim,iba to ze som zacala chodit kazdy den na wc,ale aj tak sa citim stale plna,ako balon:-(
a co vy babenky,ako sa dari?myslim na vas a drzim palceky:-)
Babenky mate niekto doma elipticky trenazer-zabera?Potrebujem zhodit vyrysovat -doporucujete?