AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
regina no niekto sa nemoze a niekto zakazdim>Mne sa to stava aj ked sa napijem cistej vody.
jeej to si pamatam,z toho som mavala aj svalovku,lebo vzdy som chcela co najviac a potom to vzdala ako ma stehna boleli:-)) uz nech je teploo,ja chcem korculovat :-(
ahoj anjelicek ano viem co myslis no s tym sa asi len svaly spevnia alebo tuk premeni na svalstvo a ty my nechceme... najlepsie je lahnut si na bok , jednu nohu prelozit cez druhu a na tej co lezime dvihat pomaly hore ... takto je to komplikovane...
karolinka my mame doma taku vec co to volakedy este propagovali,je to tak v tvare pismena V, das to medzi stehna a stlacas...mohlo by to pomoct,alebo s ami to len spevni s tym a zostanu mi stale velke stehna:-((
tana_2 - ahoj, ja mam taky isty problem ako ty, neviem cim to je :( staci mi aj ked zacnem jest taku tu malu zemlu, ani ju celu nedojem, a uz bezim na wc :( a to na nej nemusim nic mat, staci ze je sucha. je to strasne
ahoj anjelicek, psylium je dobre, lacnejsie a prirodne... no na vnutornu stranu stehien viem ale myslm ze takto ti to nevysvetlim,predavaju take tenke brozurky stoja okolo70sk a tam su cviky a to mas pravdu ze to nejde dobre dole... ja mam s tym tiez problem...
ako tak citam tak mate problem s kakanim no a ja praveze naopak staci,ze nieco zjem a niekedy ani destihnem dojest a musim utekat kakat.
aspon k niecomu je to dobre,ke dnechodis do skoly :)) ja viem ,to je strasn es tym travenim,zo vsetkeho co zjes je ti zle,a nedajboze ked este ale tri dni nejdes na wc,ach jaj.ja mam este benefibru tak na tyzden a potom skusim psylium,je ot lacnejsie a vraj tiez dobre,tak uvidim,potom dam vediet.nevies nejak ycvik na vnutorne stehna?lebo to tusim ani striast nejde odtial.:-(
Livi6 ten co chcem je trochu drahsi/17500/ma rozne funkcie aj trenera a hlavne ukazuje tep vies ze iba v istom rozmedzi tepu srdca sa chudne?!
ahoj anjelicek,to trva kym sa ta vaha da dokopy... no a travenie ? mne dali fajnovo prehanadla:((((( strasne , ani do skoly nechodim :)