mozno sa sem ten prispevok nechodi ale rozmyslame nad svadbou, a je mi luto vyhodit 6000 eur a viac za jednu noc, a neviem ako by vyzerala mala svadba ze len okolo 10 ludi. za tie peniaze za velku svadbu by sme mohli mat na prestavbu domu ale zase je to len raz za zivot.
Aky mate nazor na malu svadbu
...Alandra tak ti to teda napisem, ked ta to zaujima...Dali sme za nu 7 200€...A ktora cateringovka vam varila?...
pokiaľ ste si to mohli dovoliť, tak je to vaša vec a kľudne si sem cenu mohla napísať. mňa by napríklad zaujímala:-) hej, tiež sme mali catering, keďže sme mali hostinu v miestnosti, kde sa nevarí. tak sme si to zaobstarali týmto spôsobom:-)
My sme veru platili za kameramana 1 000€ ale zase máme krásne video;) Vôbec neľutujem tie peniaze. Takáto spomienka za to stojí! No my sme mali obrovskú svadbu, až 130 hostí, takže nás celkovo veľa vyšla svadba. Jedlo od cateringovej agentúry, svadobné šaty ušité na mieru. Viete si predstaviť tú konečnú cifru:D:D No hovorím, že neľutujeme. My sme takú svadbu veeeeeľmi chceli:)
syslik tak to ste mali riadne super cenu a nemali ste asi ani draheho fotografa a kameramana, ze? lebo co som pocula, tak niektori si aj 1 000€ pytaju za natacanie svadby. ako nekrestanske ceny podla mna. a mas to aj rozpisane podrobnejsie? zaujimalo by ma este, kolko € ste zaplatili len za stravu.
...Alandra to vobec nemozes porovnavat velku svadbu s malou...Mozes porovnat svoju tak s mojou, kedze my sme mali 92 hosti...No nas vysla este viacej ako vas...Ani tu cenu asi radsej nebudem pisat, aby ste neboli zhrozeny...No my sme si to mohli dovolit...A vam tiez varila cateringova spolocnost?...
fííha, tak to Vás vôbec veľa svadba nevyšla. nás vyšla 5 490€, ale zase my sme mali veľkú svadbu, na ktorej bolo 85 ľudí. takže asi sa moc porovnávať nemôžme:-)
jasmin tak konecne som sa k tomu dostala a pozrela som ti to. Nasa malicka svadba nas vysla necelych 1 500€ a v tom uz je uplne vsetko zahrnute, takze strava, miestnost, vyzdoba, farar, starejsi, fotograf a kameramana sme nemali, takze tam sme usetrili :) No co ma teraz napadlo, tak svadobne saty a oblek v tom nie su, ale to by si si isto aj domyslela, lebo ved len za pozicanie mojich svadobnych som platila 400€.
Ahoj @krinka:-)... My sme mali svadbu minuly rok v septembri a presne tato firma nam varila a zabezpecovala aj ine veci, ako vyzdobu a casnikov... Vsetko sme nechali na nich a dobre to dopadlo... V nicom nas nesklamali... Presne vystihli to, co sme chceli... A to im vobec nechcem robit reklamu ale ked si sa pytala na nazory, tak som ti moj musela hned napisat:-)...
neviem, či je toto správna téma ale keďže som ju našla medzi diskutovanými, tak by som sa chcela spýtať, či sa tu nachádza niekto, komu varila firma Josip na svadbe? ak áno, mohli by ste mi napísať nejaké bližšie informácie ako vám vyhovovali a pod.? ďakovala:-)
For you - lubicka0
Vazne? Tak to som si vobec nevsimla ale je pravda, ze ja som si ho az koncom roka pridala na facebooku, aby som mohla sledovat novinky a toto musel skor uverejnit. Uz ale budem vediet, dakujem ti:)