mozno sa sem ten prispevok nechodi ale rozmyslame nad svadbou, a je mi luto vyhodit 6000 eur a viac za jednu noc, a neviem ako by vyzerala mala svadba ze len okolo 10 ludi. za tie peniaze za velku svadbu by sme mohli mat na prestavbu domu ale zase je to len raz za zivot.
Aky mate nazor na malu svadbu
ale aj tak ked pozeram, ze ste mali len 40 ludi, tak mi to pride dost vela penazi. a to este ked si mi napisal, ze na osobu jedlo ste platili 25€, tak to je uplne super cena. ved niektore cateringove agentury si pytaju aj viacej. ako pozeram na tie ceny, tak vy ste fakt nemali nic predrazene, vsetko take lacne a aj napriek tomu vas to vyslo cez 5 000€??
Bia: nie je to moc ked si to spocitas komplet vsetko. Z tych hlavnych:
Jedlo: 25€/os + deti + plus dake drobnosti
Pitie: my sme kupili z velkoskladu vina po 2,5€/ks a 1L palene po cca 10€/ks
Priestory a vyzdoba: dakych 300€
Fotograf: 350€
Hudob. skupina: 400€
Saty: 200+200 cca
Bus: 100€
Obrucky: 400€
atd.... kytica, makeup, vlasy, oznamka a x dalsich veci...
To sa nazbiera, a to skus najst v dnesnej dobe napr. fotografa ktory bude s tebou cely den a celu noc... Vacsina ponuk od fotografov bola cez 700€ do polnoci...
a to vas preco tak vela vyslo mimiro??? :-O
bia: my sme mali minuly rok so 40 ludmi a vysla tesne nad 5000€ komplet vsetko a to sme setrili uplne vsade kde sa dalo. Neplatili sme ziadne spolocnosti na varenie, vyzdobu, oznamka...
som rada ankka, ze si sa odhodlala mi napisat, velmi mi to pomoze :-) 4000€ uplne zo vsetkym? :-O aj saty, obrucky a tieto veci? zaujimalo by ma ake ste mali menu, co vsetko ste mali vo svedskych? a ak by si mala aj nejake fotky, bola by som rada, keby si mi poslala, kludne aj do spravy mozes :-)
@bia554: síce som sem ešte nikdy nič nepísala, ale ako sa hovorí: "všetko je raz poprvé", tak som sa rozhodla ti napísať a poradiť...my sme mali svadbu minulý rok v septembri a mali sme 65 hostí...celá svadba úplne so všetkým nás vyšla do 4 000€...tá cateringovka, ktorú si spomenula nám varila...pýtaj sa, čo ťa zaujíma...
ahojte baby a aj pani ak su tu nejaky :-) buduci rok planujeme so snubencom svadbu a zatial co sme pocitali, tak by sme mali mat okolo 60-70 hosti. mohli by ste mi niektora napisat, co vas takato svadba stala? a este jednu otazocku mam, kedze som videla, ze tu niekto spominal cateringovu spolocnost Josip, tak velmi rada by som sa spytala zopar informacii, kedze nad nimi velmi uvazujeme. za ozvanie vopred dakujem :-)
Tak ak budeš raz hľadať, tak veľa šťastia ti pritom prajem! A nemala som z kade vedieť, že je to žena. No myslím, že je to úplne nepodstatné!
A akí chlapci? :D Antisexx je dievča :D
Nie nemám priateľku a nehľadám. Ale keby som hľadal tak len takú, čo nechce svadbu.