Aky mate nazor na malu svadbu

Klaudi1989

Chlapci už Vás tu nevládzem presviedčať, každý má inú predstavu o svojom živote a o tom, či bude mať veľkú svadbu alebo radšej tie peniaze minie ako ste vy dvaja napísali. Nevedie to k ničomu, lebo vy si aj tak stále točíte len to svoje. Vidno, že asi priateľky nemáte a že máte úplne inú predstavu o živote a prajem vám, aby ste boli šťastní!

dobreuz

No veď toto. Šak za 6000 € by som chodil neviem koľko rokov trénovať do hôr, investoval by som tie peniaze - proste rozumne s nimi naložil. A v partnerstve by sa dalo ísť na X dovoleniek..

Antisexx

Dobreuz oni to pochopia ale az ked bude neskoeo :) normalny par co ma 6000eur by sa zobral niekam do zahranicia na mesiac a uzival si spolocne chvile, krasne zazitky namiesto svadby ktora trva pol hodinu. Tak ci tak sa vydavaju uz len z toho dovodu ze je to podla nich pekné a maju napozeranych vela romantickych filmov. 6tisic eur takto vyhodit je hriech a to su svadby aj omnoho drahsie.

Klaudi1989

Dobreuz možno tak pre teba ale pre mnohých ľudí to psycho nie je a obetujú tie peniaze na to, aby mali pekný svadobný deň v kruhu rodiny a mali veľkú svadbu!!!

olivka1987

Každí máme iní názor! Niekto vidí zmysel v svadbe, iné zase nie. Neodsudzujem nikoho. Nech si každý spraví tak, ako on uzná za vhodné a chce. Ja som celý život snívala o cirkevnej svadbe a preto som takú aj mala a neľutujem. Má to pre mňa veľký význam!!!

Irenn-a31

...Alandra to je velmi dobre, ze to nerobis!...Nemam moc v laske takych ludi, co ani nevedia a hned zavidia a ohovaraju!!...To ti poviem, ze to je nahoda...Mali sme ich...Ved keby nie, tak by som ti to hadam nenapisala:-D:-D

Klaudi1989

Dobreuz mňa vôbec nesklameš. Môžeš si hovoriť a myslieť čo chceš! Ja aj tak stále budem tvrdiť, že Boh existuje, keďže v neho verím!!!!

HumorVKorenicke a ty si prosím ťa čo ráno dávaš?:D:D:D