mozno sa sem ten prispevok nechodi ale rozmyslame nad svadbou, a je mi luto vyhodit 6000 eur a viac za jednu noc, a neviem ako by vyzerala mala svadba ze len okolo 10 ludi. za tie peniaze za velku svadbu by sme mohli mat na prestavbu domu ale zase je to len raz za zivot.
Aky mate nazor na malu svadbu
Chlapci už Vás tu nevládzem presviedčať, každý má inú predstavu o svojom živote a o tom, či bude mať veľkú svadbu alebo radšej tie peniaze minie ako ste vy dvaja napísali. Nevedie to k ničomu, lebo vy si aj tak stále točíte len to svoje. Vidno, že asi priateľky nemáte a že máte úplne inú predstavu o živote a prajem vám, aby ste boli šťastní!
No veď toto. Šak za 6000 € by som chodil neviem koľko rokov trénovať do hôr, investoval by som tie peniaze - proste rozumne s nimi naložil. A v partnerstve by sa dalo ísť na X dovoleniek..
Dobreuz oni to pochopia ale az ked bude neskoeo :) normalny par co ma 6000eur by sa zobral niekam do zahranicia na mesiac a uzival si spolocne chvile, krasne zazitky namiesto svadby ktora trva pol hodinu. Tak ci tak sa vydavaju uz len z toho dovodu ze je to podla nich pekné a maju napozeranych vela romantickych filmov. 6tisic eur takto vyhodit je hriech a to su svadby aj omnoho drahsie.
A potom nech plačú že nemajú na suchý rožok :)
Dobreuz možno tak pre teba ale pre mnohých ľudí to psycho nie je a obetujú tie peniaze na to, aby mali pekný svadobný deň v kruhu rodiny a mali veľkú svadbu!!!
Lenže vyhodiť 6000 € za jediný deň je psycho!
Každí máme iní názor! Niekto vidí zmysel v svadbe, iné zase nie. Neodsudzujem nikoho. Nech si každý spraví tak, ako on uzná za vhodné a chce. Ja som celý život snívala o cirkevnej svadbe a preto som takú aj mala a neľutujem. Má to pre mňa veľký význam!!!
irena však práve to, že keby nemáš skúsenosť, tak by si hádam nepísala:-)
...Alandra to je velmi dobre, ze to nerobis!...Nemam moc v laske takych ludi, co ani nevedia a hned zavidia a ohovaraju!!...To ti poviem, ze to je nahoda...Mali sme ich...Ved keby nie, tak by som ti to hadam nenapisala:-D:-D
Dobreuz mňa vôbec nesklameš. Môžeš si hovoriť a myslieť čo chceš! Ja aj tak stále budem tvrdiť, že Boh existuje, keďže v neho verím!!!!
HumorVKorenicke a ty si prosím ťa čo ráno dávaš?:D:D:D