parfém cez internet..skúsenosti?

neellaa

Notino je super, inde už ani nepozerám. Ceny majú super a kvalita je rovnaká ako v perfumérii, čo mám osobne odskúšané

norikka

Petulienka ved ani ja si z toho akoze nic nerobim, len ma to prekvapuje, ze ludia su ochotni platit na nieco co nie je original a stoji to nie malo penazi. Radsej teda dlhsiu dobu sa uskromnim nasetrim na original parfum a kupim si original. Preco by som mala pouzivat nejake napodobeniny nechapem :)

Hela4

Notino.sk. Najlepšie ceny, veľký výber, kvalita, rýchlost. Objednávam dlha a nikty som nemala dôvod skúšať niečo iné.

petulienka12

Norikka tak to je vec ktorej nerozumiem ani ja, ale nič si z toho nerobím. Každý máme iné priority na parfum, ako vlastne aj na všetko iné v živote, takže toto neriešim už. Treba si uvedomiť, že si viem nájsť kvalitný parfum aj za prijateľnejšiu cenu už v dnešnej dobe cez internet :) takže treba len hľadať. Ja si kupujem teraz cez notino a v pohode som s tými parfumami a aj cenami, je to o inom ako na predajniach a nemusím si napodobeniny aspoň kupovať ;)

norikka

samys nechapem co vidis na tomto obchode. Ved ked chcem dobry parfum, ktory mi vydrzi dlhu dobu, tak musim hladat originalne znacky, parfumy. Osobne by som nebola ochotna davat nie malo penazi za parfum ktory sa len snazi napodobnit nejaku vonu ;)

klaarka

Ja mám najlepšie skúsenosti s Notino. Objednáva z tade aj mama aj kamarátka a vždy sme boli spokojné, aj s kvaitou aj s cenou.