Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

parfém cez internet..skúsenosti?

BlackOpium

Kupou cez net som sa tohto roku sekla celkom 3x. Prvy parfum bol napol vyteceny akoby cisty farebny lieh bez vone (notino.sk), ale kupovala som aj cez eshop znamej kamennej parfumerie vonu ktoru poznam a dorazil zatuchnuty smrad....asi zle uskladnenie ci co. No ale teraz som si kupila v znackovej parfumerii priamo dost draho (YSL edp.) a sotva ju citit! Takze tazko povedat ci tu na slovensku vobec originaly parfumov predavaju.

Dienda

Mersia nemusíš mať. Môj pohľad je taký. Vône si vyberám podľa zloženia. Čo obsahujú, od toho sa odrazím a viem sa v tom takto po troške už orientovať. Keď ale je v zložení niečo, čo neviem ako by mi mohlo voňať tak riešim to cez vzorku a potom keď vzorka príde tak uvidím, že či je to v pohodke či mi to nevonia :)

mersia

Podla toho, co mi pisete teda mi vychadza, ze nemusim mat nejako obavy z toho, ze tie ceny su nejakym klamstvom alebo niecim podobnym. Ma to teda svoje logicke opodstatnenie. To mi celkom spadol kamen zo srdca lebo som furt v tom mala chaos a nevedela som ako to realne je. Ale ked nakupujete takto cez net tak ako si vone vyberate? Podla coho?

klamira

Gustaav presne, dosť aj od tohto závisí. Je tam viacero vecí, ktoré na tie ceny vplývajú. Ale zatiaľ stále mám pocit, že cez internetovú parfumériu sa skôr oplatí nakupovať ako normálne. Bez starostí, objednáš, príde ti to rovno domov, ušetrený čas :)

gustaav

@merisa ceny sú rozdielne preto, že internetové predajne nemajú náklady ako kamenné predajne :) nemusia platit nájom a predavačky atď. ale v kvalite rozdiel nie je

Dienda

Podľa cien a podľa toho, čo sa ti páči. Mne takýto výber vyhovuje. Vyberiem si najskôr parfum podľa toho, čo mám rada, čo mi vonia, čo sa mi páči a potom hľadám kde by som ho zohnala za najprijateľnejšiu cenu, keď mám možnosť niečo kúpiť lacnejšie ako inde a je to to isté, tak prečo niečo takéto nevyužiť? :)

klamira

Úplne normálne je to, ide o to, že eshopy niektoré sú veľké, že nie sú len u nás a tým pádom majú väčšie možnosti od dodávateľov ako nejaké kamenné predajne. Už tomu rozumieš? Je to prirodzené, že sa to ukazuje na cene ten rozdiel. Keď máš istotu, že parfum je kvalitný, tak čím iným by si sa chcela riadiť ak nie cenou? :)

mersia

Je vobec vhodne sa pri takychto veciach orientovat podla ceny? Nie je to zbytocne? Mne aspon teda nejde do hlavy ako tie ceny ako pisete mozu byt bezkonkurencne. Ako to, ze eshopy maju lepsie ceny ako nejake kamenne predajne? Tomuto vobec nerozumiem, ze od coho to vsetko zavisi :O