parfém cez internet..skúsenosti?

Amoremioo

makulo vyber sice mozno maju siroky ako notino :) ale nejde len o to aky siroky sortiment a kolko tovaru ponuka. Ide najma o to aku kvalitu a za ake ceny. Myslim, ze pri takomto nakupovani je dolezity pomer ceny a kvality, ked chce byt clovek v pohode v tym ako nakupil. Mne tiez dlho trvalo, kym som sa odhodlala objednavat cez internet, raz som sa dokonca oklamala ale tak to bolo vsetko nevedomostou mojou. Dnes nastastie uz viem kde zozeniem kvalitu takze uz nemam nejake obavy takto nakupovat ;)

petulienka12

Lucia áno máš pravdu. Ale je dôležité aby ho cítili ostatný. Všeobecne by sme mohli povedať, že aby ten parfum bolo cítiť. Či už ráno, na obed alebo kľudne aj večer. Ak ho vtedy ľudia cítia, tak to je kvalitný parfum, za ktorý sa oplatí zaplatiť ;)

makulo123

Môžeš vyskúšať aj Elnino parfémy. Majú tam celkom relatívne nízke ceny a veľký výber ako notino. Kupoval som z tadiaľ parfém pre moju manželku a prišiel veľmi rýchlo. Keďže niektoré parfémy majú vyššie ceny, tak môžeš využiť aj zľavu z -odkaz odstránený- .

Luciiaaaa

tak nie vzdy parfem na sebe citit cely den - nos si na jeho vonu zvykne - ale podstatne je ci ho cita ostatni ludia okolo, aj ano tak to je znamka kvality, a nie to ci ho citis ty sama. myslim si teda :)

stastna125

v drogerii parfumy osobne zo zasady nekupujem, pretoze parkrat som tak urobila a bola som nemilo prekvapena. Preto som zacala patrat kde by som mohla zohnat kvalitny parfum za dobru cenu a dosla som k tomu, ze inde ako na internete sa k dobrej cene a kvalite sucasne nedoptram :)

petulienka12

Martinka, presne to čo píšeš je znak nekvalitného parfumu. Kvalita je o inom. Ráno sa navoňavkuješ a až do večera by si mala cítiť parfum na sebe a povedala by som, že intenzívne. To je dôležitý znak toho ako zistíš či je kvalitný alebo nekvalitný ;)

martinka27777

lahko sa to povie, ze zameriavat sa na kvalitu parfumov, lenze ako viem posudit aky parfum je dobry, kvalitny a oplati sa zan si aj priplatit? podla coho sa to da usudit? nikdy som toto nejako neriesila, vzdy som si kupila nejaku vonavku v drogerke a bolo vybavene, avsak coraz viac si vsimam, ze ked ju rano pouzijem tak uz na obed ju na sebe necitim :/

suritt

napíš na mimetstarzavinačcentrum.sk
ponúknem ti kvalitný parfém bez chemických látok...
napíš mi o akú značku ide.

mirkakirka

Ja môžem len súhlasiť s babami, tiež objednávam z -odkaz odstránený- a som nadmieru spokojná. Dokonca tam majú aj super kozmetiku čo na iných slovenských stránkach ani nenájdeš. Zatial som objednala odtial 3x a vždy mi prišlo všetko bezproblémov a rýchlo.